Fleksibilitet

Hvor mye vil du jobbe?

Manpower hjelper deg, enten du ønsker en fulltidsjobb, deltidsjobb, kvelds- eller helgejobbing eller å kun arbeide i en begrenset periode.

Vi har alle forskjellige ønsker og behov når det kommer til arbeidslivet. Vil du jobbe 37,5 timer i uken? Kvelder og helger? Ferier? Deltid? Eller i en begrenset periode mens du venter på at livet skal ta en ny kurs? Manpower hjelper deg å fylle tiden din med det du selv ønsker.

Å være ansatt gjennom Manpower gir deg mulighet for den graden av fleksibilitet du har behov for. Vi har flere spennende oppdrag, både nasjonalt og internasjonalt, for små og større bedrifter og i kortere og lengre perioder. Gjennom oss får du også mulighet til å prøve deg i forskjellige roller, med ulike arbeidsoppgaver samtidig som du bygger relevant arbeidserfaring og kompetanse.

Vi veileder deg og hjelper deg å finne den løsningen som passer best for deg og din hverdag. Vårt hovedfokus er å finne en rolle du kan trives i og mestre. Ta kontakt med oss, så finner vi sammen den løsningen som vil fungere optimalt for deg.