Finn din neste jobb. Finn en vei videre.

Vil du utvikle talentet ditt slik at du kommer deg videre i arbeidslivet, eller trenger du en deltidsjobb? Manpower gir deg alle muligheter.

Se våre stillinger
Tobias Manpower

Manpower er et trygt valg

Helt siden 1965 har vi i Manpower arbeidet for å få mennesker ut i arbeidslivet. Vi er Norges største bemanningsbyrå og skaffer årlig 12 000 jobb, både som vikar og i fast stilling. Jobbsøkere velger oss fordi vi gir dem flere jobber å velge blant. Vi har systemer som tar vare på den enkelte og som gjør det mulig å utvikle seg. Bli en av oss. Da kan du komme lenger.

Spillerfaring på CVen

Har du tenkt på at alle timene du har brukt på å spille kan ha gjort deg ekstra attraktiv på arbeidsmarkedet? Hos Manpower kan du sette spillerfaring på CV-en.

Les mer om spillerfaring her

MyPath er Manpowers karriereprogram. Du får en egen karriereveileder, og sammen med deg finner vi relevante jobboppdrag som passer din kompetanse og dine karrieremål. Målet er at du over tid skal få mulighet til å bygge din karriere sammen med oss.

Les mer om MyPath

Leter du etter den perfekte match?

Vi vet at det finnes noen, som leter etter en som deg.

Les mer om jobbmatch

Mens du jobber for Manpower, kan du ta kurs, sertifiseringer eller studier på høyskolenivå, og få et solid grunnlag for din vei videre i arbeidslivet.

Les mer om Manpower Academy

Student eller nyutdannet og gira på jobb? Vi hjelper deg!

Manpower = Jobb

Les mer om vårt tilbud til studenter

KANDIDATREFERANSER

Finn din neste jobb

Manpower gir deg mange muligheter - enten du står ved starten av en karriere eller ønsker en ny!

Se våre ledige stillinger