Trenger du hjelp til å få drømmejobben? Besøk oss på studiesteder for råd og innspill

Kjenner du deg igjen i at du ikke møter alle kriterier på stillingsannonser? Mangler du arbeidserfaringen mange krever? Lurer du på hvor mye karakterer faktisk har å si? Er det vanskelig å lage CV og skrive søknadsbrev? Vi vet hvordan det er. Besøk oss på høyskoler og universiteter rundt om i landet og snakk med oss.

Handelshøyskolen BI

Om skolen: 
Vi samarbeider tett med Handelshøyskolen BI om Jobbprat, Career Camp og karrieredager. Hvor du finner oss, varierer ut ifra geografi, men vi er blant annet til stede i Oslo, Bergen, Stavanger og Trondheim. Sjekk ut skolens hjemmeside for eventkalender.

 

Lokasjoner: Oslo, Trondheim, Stavanger, Bergen

 

Kontaktpersoner:
Oslo, Stavanger, Trondheim: Ina Hjetland / e-post 
Bergen: Bente Bratland / e-post

 

Hva tilbyr vi på BI?:
Jobbprat er et tilbud til studenter og nyutdannede hvor dere kan booke inn et digitalt møte med en rekrutterer fra Manpower. Her kan du få svar på «ofte stilte spørsmål», for eksempel om karakterer, hvordan skille seg ut i rekrutteringsprosesser, hvordan utforme CV og søknad, innsikt om arbeidsmarkedet og lignende.

 

Karrieredager, her får du som student møte oss fra Manpower og andre bedrifter fra næringslivet, for å snakke om dine karrieremuligheter. Det er en unik sjanse for deg til å komme i kontakt med relevante bedrifter og få nyttig informasjon om veien videre.

 

Career Camp, der får du tips til CV, søknad, LinkedIn og intervju. I regi av karrieresenteret kan du også få ta et profesjonelt bilde. Her møter du også en rekrutterer fra oss og vi kan hjelpe deg med råd og veiledning rundt jobbsøkerprosessen.

 

Lenke til hjemmesiden til BI

NTNU

Om skolen: 
Karrieredagene hos NTNU i Trondheim og Ålesund er en viktig møteplass for studenter og arbeidsliv. Vi gir deg nyttige råd og tips om hvordan du kan forberede deg mest mulig for arbeidslivet og videre karriere. Du kan få svar på våre «ofte stilte spørsmål», for eksempel om karakterer, hvordan skille seg ut i rekrutteringsprosesser, hvordan utforme CV og søknad, innsikt om arbeidsmarkedet og lignende.  Sjekk ut skolens hjemmeside for eventkalender.

 

Lokasjoner: Trondheim og Ålesund

 

Kontaktperson:

Trondheim: Nina Antonsen / e-post

Ålesund: Hlynur Gudmundsson/ e-post

Lenke til hjemmesiden til NTNU

Kristiania

Om skolen:
Karrieredagene hos Kristiania er en viktig møteplass for studenter og arbeidsliv. Her stiller vi med både stand og kurs på de ulike campusene, og vi snakker om temaer knyttet til jobbsøkerprosessen. Du kan få svar på våre «ofte stilte spørsmål», for eksempel om karakterer, hvordan skille seg ut i rekrutteringsprosesser, hvordan utforme CV og søknad, innsikt om arbeidsmarkedet og lignende.  Sjekk ut skolens hjemmeside for eventkalender.

Lokasjoner: 
Oslo, Bergen

 

Kontaktperson: 
Oslo: Afshan Razak / e-post
Bergen: Bente Bratland / e-post

 

Lenke til hjemmesiden til Kristiania

 

OsloMet

Om skolen:
Gjennom OsloMet kan du møte oss for en uformell jobbprat. Her hjelper vi med nyttige råd og tips om hvordan du kan forberede deg mest mulig for arbeidslivet og videre karriere. Du kan få svar på våre «ofte stilte spørsmål», for eksempel om karakterer, hvordan skille seg ut i rekrutteringsprosesser, hvordan utforme CV og søknad, innsikt om arbeidsmarkedet og lignende. Sjekk ut skolens hjemmeside for eventkalender.

 

Lokasjoner: 
Oslo

 

Kontaktperson: 
Hanna Lockertsen / e-post 

 

Lenke til hjemmesiden til OsloMet

Manpowers jobbsøkerskole

Det er mye å ta hensyn til og mye som står på spill den dagen du skal søke på jobb. Hvordan forbereder du deg best? Her har vi samlet noen grunnleggende råd som kan være til hjelp.

  • Det er alltid nyttig å lese jobbannonser. De kan bevisstgjøre deg på hvilke egenskaper og kompetanse bedriftene ser etter - og som du kan utvikle for å gjøre deg kvalifisert. 
  • Det er alltid nyttig med et nettverk, fordi ikke alle jobber blir utlyst. Venner, familie, naboer og tidligere kolleger kan gi deg tips og anbefalinger. Og det nettopp gjennom vikaroppdrag i Manpower du kan skaffe deg et godt nettverk. 
  • Ta direkte kontakt med bedriftene du er motivert for å jobbe hos. Slike initiativ blir oftest oppfattet positivt. På den måten kan du bli kjent med bedriftens behov nå og fremover. 
  • Vær bevisst i valg av jobber du søker på. Ikke alle er ment for deg. Da er det bedre å bruke tid på vikariater som gir deg verdifull arbeidserfaring.

JOBBSØKERTIPS OG KARRIERERÅD

Snakk med oss om jobb og arbeidsliv. Vi hjelper deg på vei til drømmejobben!

Høyskoler og studiesteder arrangerer årlig karrieredager for studenter. Dette er en unik sjanse for deg til å komme i kontakt med relevante bedrifter og få nyttig informasjon om veien videre.

Karrieredagen BI Manpower00:00:36Karrieredagen på BI

Registrer din profil hos oss, og finn din neste jobb

Jo mer vi vet om deg og din bakgrunn, desto lettere kan vi guide deg til relevante jobber. Registrer deg i dag!

Start her