Manpower tilbyr muligheter innen alle fagområder

Vi mennesker har ulike egenskaper og drømmer, og det er ikke alltid lett å vite hvilken karrierevei som realiserer talentet ditt best. Vi viser deg mulighetene som finnes og tilbyr deg alle typer jobber, innenfor mange spennende fagområder.

Våre ledige stillinger
Manpower Erik

Hvor vil du ta ditt neste skritt?

Vi har stillinger innen de fleste fagområder. Det gir deg mange karrieremuligheter.

Bank, finans og forsikring

Vi er ledende i Norge innen rekruttering til bank, finans og forsikring. Våre oppdragsgivere er noen av Norges største og mest attraktive selskaper, og vi kan tilby et bredt spekter av spennende stillinger. Mange har startet sin karriere i denne bransjen via jobb hos oss.  

Dette er noen av arbeidsoppgavene du kan jobbe med hos våre kunder: 
Sparing, fond, verdipapirer, finansiering, generelle banktjenester, kundesenter, betalingsformidling og informasjon, inkasso, salg av livs-, skade- og spareforsikring, etablering og endring av poliser, saksbehandling innenfor liv- og skadeforsikring, taksering, erstatning og oppgjør m.m.

Se våre ledige stillinger innen bank, finans og forsikring.


Bygg og anlegg

Norge opplever en sterk vekst innen bygg og anlegg, som gjør at det er stor etterspørsel etter flinke håndverkere. Stillinger innen dette fagområdet finner du hos våre datterselskap Workshop Bemanning og Manpower Framnæs Installasjon AS. 

Dette er stillingene vi trenger:
Vi ser etter faglærte tømrere, jernbindere, murere, betong-/grunnarbeidere, rørleggere, forskalingssnekkere, maskin/kranførere, elektrikere, stillasbyggere. Vi ser også etter ufaglærte hjelpearbeidere, håndlangere og bygg-renholdere.  

  

Helse

Manpower Helse er leverandør til sykehusene i Norge, og har stor etterspørsel fra flere kommuner. Gjennom oss får du fleksible jobbmuligheter og ordnede arbeidsforhold, innen både privat og offentlig sektor enten du er nyutdannet eller har lang erfaring innen helsearbeid.

Varierte oppdrag
Vi har varierte oppdrag til deg som er utdannet innen helse, eksempelvis som helsefagarbeider, sykepleier, spesialsykepleier, fysioterapeut, vernepleier eller bioingeniør. Vi kan også tilby spennende oppdrag innen merkantil helse som helsesekretær, tannlegesekretær og kundekonsulent innen helseforsikring.

Når du jobber for oss, vil du bli godt ivaretatt
Vi sørger for botilbud og at reise til/fra jobb er ordnet på forhånd. Vi vil også sørge for at du er godt forberedt i møtet med en ny arbeidsplass og nye kollegaer. 

Se våre ledige stillinger innen helse.

Hotell, restaurant og kantine

Manpower har mange spennende oppdragsgivere innen hotell, restaurant og kantine. Gjennom Manpower kan du få muligheten til en fleksibel hverdag i en bransje med puls, stemning og utadvendte kolleger. Vi har flere varierte oppdrag, av både kortere og lengre varighet. I denne bransjen er det også mange jobber der man har muligheten til å jobbe deltid.

Dette er eksempler på stillinger du kan søk på gjennom oss:
Hovmestere, servitører, restaurantmedarbeidere, resepsjonsmedarbeidere, servicepersonale, konferanseverter, kokker, kantineledere/-assistenter. Høyere stillinger: hotellsjef, sous-sjef, restaurantsjef, kjøkkensjef, ferskvaresjef, resepsjonssjef og husøkonom. 

IT

Vi trenger deg som kan IT, uavhengig om du nettopp har startet å jobbe eller har lang erfaring og lyst til å prøve noe nytt.  Vi kan tilby deg jobb blant en rekke oppdragsgivere, alt fra små, lokale bedrifter til store globale konsern som er ledende innen teknologi.

Hos oss kan du både få jobber innen servicedesk, helpdesk og brukerstøtte i tillegg til teknisk IT-support. 

Kontor og administrasjon

Kontor og administrasjon er viktig i enhver virksomhet både offentlig og privat, og er et bredt og spennende fagfelt.  De som jobber med kontor- og administrasjonsarbeid er ofte selve nerven i en virksomhet. For å lykkes innen dette fagområdet bør du være strukturert og effektiv og kan ha flere baller i luften samtidig.  Vi har mange spennende stillinger å tilby deg hos noen av Norges største og mest attraktive virksomheter.  

Dette kan du jobbe med: 
Sentralbord/resepsjon, sekretærer med spesialområder; juss, personal, prosjekt, salg, markedsføring, språk mm., webdesign/grafiske oppgaver, dokumentkontroll, kundeservice/ordremottak, registrering, oversettelse. Høyere stillinger: administrasjonssjef, prosjektleder og HR- og personalsjef. 

Kundeservice

Manpower er en av Norges ledende aktører innen bemanning og rekruttering til kundesentre i Norge. Våre kunder er blant Norges ledende innen sin bransje, noe som gir våre medarbeidere mange spennende muligheter innen kundeservice og salg.  

Jobber du med kundeservice, er du bedriftens ansikt utad og ofte den første kunden møter på telefonen. Det er en jobb der det gjelder å være til stede i øyeblikket og der du får mange trivelige møter med mennesker gjennom dagen. Vi har mange oppdragsgivere som trenger din stemme og din serviceinnstilling. 

Vi har stillinger innen: 
Kundeservice/callsenter, kunderådgivning, inngående og utgående salg, mersalg, 1. linje support 

Logistikk, lager og transport

Logistikk, lager og transport er et fagområde i en spennende utvikling. Vi jobber med noen av Norges største aktører i bransjen, med store automatiserte og datadrevne prosesser, og du som kan tenke deg en karriere innen denne bransjen har mange muligheter. Vi finner den rette jobben for deg. I denne bransjen kan vi gi deg fleksibilitet med både kortere og lengre oppdrag – og innen ulike stillingsnivåer. 

Dette er stillingene vi trenger flinke mennesker til: 
Prosessoperatør, lagermedarbeider, truckfører, varemottak, logistikkmedarbeider, logistikksjef, sjåfør, vaktmester, speditør, befrakter, import- og eksportmedarbeider, fortoller, transportkoordinator og ordrebehandler. 

Se våre ledige stillinger innen logistikk, lager og transport.

Media og markedsføring

Media og markedsføring er bransjer som mange lar seg fascinere av. Ikke så rart, arbeidsoppgavene varierer, ingen hverdag er lik den neste og du jobber med kreative problemstillinger i et levende miljø. Vi har mange oppdragsgivere som trenger dine tjenester innen media, markedsføring og kommunikasjon. 

Hos oss kan du jobbe som: 
Kommunikasjonsrådgiver, informasjonsmedarbeider, informasjonssjef, journalist, markedskoordinator, markedskonsulent, markedsassistent, kommunikasjonssjef, eventmedarbeider, SEM Spesialist, brand manager, medierådgiver og markedsanalytiker. 

Oppvekst

Ønsker du å gjøre barns dager i barnehage, skole og SFO minneverdige og verdifulle? Da bør du ta kontakt med oss i Manpower. Vi har mange oppdragsgivere innen barnehage, skole og SFO som trenger ditt smil, engasjement og pedagogiske evner. Vi har mange muligheter for deg uansett om du mangler en formell utdannelse, kommer rett fra skolebenken eller har noen års erfaring og ønsker nye utfordringer. 

Hos oss kan du jobbe som: 
Pedagogisk leder, pedagogisk medarbeider/assistent, SFO/AKS-personell, lærervikar, barnehagelærer og miljøarbeider.  

Se våre ledige stillinger innen oppvekst.

Salg og service

Salg og service handler i første rekke om å skape gode kundeopplevelser. Om evnen til å få kontakt og skape gode relasjoner. Det er et talent våre oppdragsgivere og vi vet å sette pris på. Vi kan tilby deg mange og varierte arbeidsoppgaver innen en rekke bransjer. En jobb innen salg og service gir en god inngangsport til arbeidsmarkedet, og verdifulle erfaringer å ta med seg videre i arbeidslivet.   

Hos oss kan du jobbe som: 
Butikkleder/butikksjef, salgssjefer, butikkmedarbeider, service- og salgmedarbeider og salgskonsulenter.

Økonomi, regnskap og lønn

Har du hode for tall og klarer samtidig å holde det kaldt? Vi har mange oppdragsgivere som trenger ditt talent, alt fra enkel registrering til mer krevende oppgaver innenfor økonomi og regnskap. Innen dette fagområdet finnes det gode muligheter for utvikling og karriere enten du kommer rett fra studier eller har noen års erfaring.  

Hos oss kan du jobbe med: 
Regnskap: moms, investeringsavgift, kontering/avstemming, bilagsregistrering, ordreregistrering/behandling, fakturarutiner og rentebelastning/purring/inkasso. Lønn: Lønnsberegning/registering, forskudd/reiseoppgjør, sykepenger/feriepenger, skattetrekk/arbeidsgiveravgift, lønnsoppgaver/årsoppgjør. 

Manpower gav oss muligheten

Hver dag har vi 5000 medarbeidere i jobb hos oppdragsgiverne våre. Her er historien til noen av dem. La deg inspirere til å ta det neste skrittet.

Gutt smiler mypath00:00:58Simens historie
Ida Manpower Oppvekst00:00:59Idas historie

JOBBSØKERTIPS OG KARRIERERÅD