Vi finner din neste medarbeider

Vi finner den eller de medarbeiderne du søker, enten det er til fast eller midlertidig ansettelse. Som Norges største bemanningsbyrå har vi det største utvalget av kandidater med den kompetansen du trenger.

Ta kontakt
Luis Manpower

Vi løser dine bemanningsbehov - også etter nye innleieregler

Vi har hjulpet norske virksomheter med rett kompetanse siden 1965. Vi har den største kandidatbasen, et høyt fokus på riktig kompetanse og velprøvde rekrutteringsprosesser. Det gjør at vi kan levere rett person på rett plass til rett tid. Dette kan vi fortsatt hjelpe deg med også etter at de nye innleiereglene ble innført 1. april 2023. Du kan fortsatt leie inn når du har sykdom og annet fravær. Derimot begrenser de nye reglene muligheten for å leie inn ved midlertidig behov dersom du ikke har en tariffavtale med en landsdekkende fagforening samt gyldig avtale med tillitsvalgte. Men selv om din virksomhet ikke har tariffavtale, kan vi hjelpe deg med å finne kompetansen du trenger med vår nye løsning Kompetanselån. Vi gjennomfører rekrutteringsprosessen, og din virksomhet ansetter midlertidig. Våre rådgivere fra Kristiansand i sør til Tromsø i nord bistår med å finne den bemanningsløsningen som passer best for din virksomhet.

Dette kan vi hjelpe deg med

Bemanning

Har du behov for å leie inn ekstra kompetanse? Vi skreddersyr bemanningsløsninger for ditt behov.

Rekruttering

Vi er eksperter på rekruttering og har lang erfaring med å matche person og virksomhet. Vi finner din neste medarbeider.

Kompetanseutvikling

Vi hjelper deg med kompetanseutvikling innen de fagområdene som er viktige for deg. Tilgang på riktig kompetanse øker dine sjanser for å lykkes.

Karrieremål

Kompetanselån

Fra og med 1. april 2023 gjelder nye regler for innleie fra bemanningsselskap. Men vi skal fortsatt hjelpe deg med å løse dine bemanningsbehov.

kontorer over hele Norge

bemannings- og rekrutteringsspesialister

medarbeidere på jobb hver dag

REFERANSER

Hva kan vi hjelpe deg med?

La oss ta en prat om dine behov og utfordringer. Vi har velprøvde prosesser som sikrer at du får rett person med riktig kompetanse når du trenger det.

Kontakt oss