Samlebånd

Vi finner din neste medarbeider

Vi finner den eller de medarbeiderne du søker, enten det er til fast eller midlertidig ansettelse. Som Norges største bemanningsbyrå har vi det største utvalget av kandidater med den kompetansen du trenger.

Ta kontakt
Luis Manpower

Manpower-metoden

Vi har den største kandidatbasen, et høyt fokus på riktig kompetanse og velprøvde rekrutteringsprosesser. Det gjør at vi kan levere rett person på rett plass til rett tid, enten du trenger en eller flere vikarer her og nå, eller er på jakt etter den beste kandidaten til fast ansettelse. Våre bemanningsrådgivere fra Kristiansand i sør til Tromsø i nord hjelper deg å finne den løsningen som passer best for deg.

Dette kan vi hjelpe deg med

Bemanning

Har du behov for å leie inn ekstra kompetanse? Vi skreddersyr bemanningsløsninger for ditt behov.

Rekruttering

Vi er eksperter på rekruttering og har lang erfaring med å matche person og virksomhet. Vi finner din neste medarbeider.

Kompetanseutvikling

Vi hjelper deg med kompetanseutvikling innen de fagområdene som er viktige for deg. Tilgang på riktig kompetanse øker dine sjanser for å lykkes.

kontorer over hele Norge

bemanningsspesialister klare til å hjelpe deg

medarbeidere på jobb hver dag

REFERANSER

Hva kan vi hjelpe deg med?

La oss ta en prat om dine behov og utfordringer. Vi har velprøvde prosesser som sikrer at du får rett person med riktig kompetanse når du trenger det.

Kontakt oss