Hvorfor velge Manpower?

Vi gir deg muligheter

Hos oss kan du jobbe for noen av Norges mest spennende og attraktive arbeidsgivere. Sammen finner vi de mulighetene som passer deg best.

Bygg din CV sammen med oss

Med relevante jobboppdrag, kompetanseutvikling og oppfølging fra våre rådgivere, får du kontinuerlig utvikling samtidig som du styrker din CV og bygger ditt personlige nettverk.

Trygghet

Uansett hvilken oppdragsgiver du har, vil du være ansatt i Manpower og motta lønn, feriepenger og lignende fra oss. Det gir deg trygghet og forutsigbarhet.

ManpowerManpower

Registrer din profil hos oss, og finn din neste jobb

Jo mer vi vet om deg og din bakgrunn, desto lettere kan vi guide deg til relevante jobber. Registrer deg i dag!

Start her

Noen av våre oppdragsgivere

MyPath er Manpowers karriereprogram. Du får en personlig veileder som ser dine egenskaper og dine muligheter. Vi får deg inn på rett spor og hjelper deg videre i din karriere.

Les mer
Sett spillerfaring på CVenSett spillerfaring på CVen

Spillerfaring på CVen

Har du tenkt på at alle timene du har brukt på å spille kan ha gjort deg ekstra attraktiv på arbeidsmarkedet? Hos Manpower kan du sette spillerfaring på CV-en.

Les mer om spillerfaring her

Mens du jobber for Manpower, kan du ta kurs, sertifiseringer eller studier på høyskolenivå, og få et solid grunnlag for din vei videre i arbeidslivet.

Les mer

Manpower gav oss muligheten

Hver dag har vi 5000 mennesker i jobb hos oppdragsgiverne våre. Her er historien til noen av dem. La deg inspirere til å ta det neste skrittet.

Hildes historie00:01:16Hildes historie
Elins historie00:01:04Elins historie

JOBBTIPS