Nå dine karrieremål med MyPath

MyPath er vårt karriereprogram med fokus på personlig utvikling og fremtidige karrierevalg. Vi setter dine karrieremål i fokus og du får løpende oppfølging av din egen karriereveileder.

Kontakt oss
Caroline Manpower

Bygg din karriere sammen med oss

MyPath® er et tilbud vi gir til medarbeidere som vi ser har et potensiale. Det er et program som har fokus på hvordan du kan nå dine karrieremål. Mens du er ute i jobboppdrag, har du jevnlige møter med din egen karriereveileder. Vi har fokus på ditt talent og hvordan du kan utvikle det gjennom relevant arbeidserfaring og ny kompetanse. Vi får deg inn på rett spor og hjelper deg videre i din karriere.

Din vei til drømmejobben

Vi hjelper deg videre i din karriere slik at du når dine mål.

Egen karriereveileder

Gjennom MyPath får du din egen karriereveileder. Vedkommende har lang erfaring innen rekruttering og kjenner arbeidsmarkedet svært godt, og vil være en nyttig sparringspartner for deg. Løpende tilbakemeldinger er en viktig del av programmet. Mens du er i oppdrag, har din karriereveileder jevnlig dialog med oppdragsgiver om hvordan det går. Sammen med deg legger dere en plan for videre utvikling og hva som bør være neste steg i din karriere.

Kurs og e-læring

Som deltaker i MyPath får du tilgang til vår e-læringsportal PowerYOU med flere tusen kurs. Kursene dekker en rekke emner som for eksempel Word eller Excel. Du kan også lære mer om for eksempel kommunikasjon og problemløsning eller fordype deg i de de mest etterspurte programmeringsspråkene som SQL, JAVA og C#. Du finner også sertifiseringskurs innen prosjektledelse, HR eller datahåndtering for å nevne noen.  Slik ruster vi deg på vei mot drømmejobben. Jo mer du kan, desto mer attraktiv er du på arbeidsmarkedet.

Relevant arbeidserfaring

Vi er Norges størst bemanningsbyrå og jobber sammen med over 2000 kunder i hele Norge. Sammen med deg finner vi relevante jobboppdrag som passer din kompetanse og dine karrieremål. Målet er at du over tid skal få mulighet til å bygge en karriere sammen med oss.

Manpower gav oss muligheten

Hver dag har vi 5000 mennesker i jobb hos oppdragsgiverne våre. Elin og Hilde fikk muligheten til å finne sin karrierevei.

Elins historie 00:01:14Elins historie
Hildes historie 00:01:17Hildes historie

Finn din neste jobb

Manpower gir deg mange muligheter - enten du står ved starten av en karriere eller ønsker en ny!

Se våre ledige stillinger