Norges største på bemanning og rekruttering

Manpower er Norges største bemannings- og rekrutteringsselskap, og har siden 1965 bistått over en halv million mennesker med jobb.

Kontakt oss
Robert Manpower

Manpower - eksperten i et arbeidsmarked i endring

Manpower har lokalkontorer over hele landet, fra Kristiansand i sør til Tromsø i nord. Våre engasjerte rådgivere er klar til å hjelpe deg, enten du jobber i en bedrift og har spørsmål angående våre bemannings- og rekrutteringsløsninger eller er en som søker etter nye karrieremuligheter.

Dette kan vi hjelpe deg med

Bemanning

Har du behov for å leie inn ekstra kompetanse? Vi skreddersyr bemanningsløsninger for ditt behov.

Rekruttering

Vi er eksperter på rekruttering og har lang erfaring med å matche person og virksomhet. Vi finner din neste medarbeider.

Kompetanseutvikling

Vi hjelper deg med kompetanseutvikling innen de fagområdene som er viktige for deg. Tilgang på riktig kompetanse øker dine sjanser for å lykkes.

Karrieremål

Kompetanselån

Fra og med 1. april 2023 gjelder nye regler for innleie fra bemanningsselskap. Men vi skal fortsatt hjelpe deg med å løse dine bemanningsbehov.

kontorer over hele Norge

bemannings- og rekrutteringsspesialister

medarbeidere på jobb hver dag

Manpower er en del av ManpowerGroup

ManpowerGroup er et av verdens største selskaper innen bemanning, rekruttering og konsulenttjenester. Vi hjelper mennesker med å utvikle seg og ha rett kompetanse gjennom hele sin arbeidskarriere. ManpowerGroup hjelper både små og store bedrifter i alle bransjer under varemerkene: Experis, Jefferson Wells, Manpower og Talent Solutions. Vi er lokalisert i mer enn 80 land over hele verden.

Les mer om ManpowerGroup

Hva kan vi hjelpe deg med?

Enten du har spørsmål angående våre bemannings- og rekrutteringsløsninger eller er en som søker etter nye karrieremuligheter, vil vi høre fra deg.

Kontakt oss