Advarsel!
Det sirkulerer feilaktige meldinger på sosiale medier (spesielt What’s App) om ledige jobber som ikke stammer fra Manpower. Vi kommuniserer aldri via What's App og vårt råd er å ikke svare eller klikke på slike meldinger.  

Hvorfor velge Manpower?

Blå lyspære

Vi gir deg muligheter

Hos oss kan du jobbe for noen av Norges mest spennende og attraktive arbeidsgivere. Sammen finner vi de mulighetene som passer deg best.

Lyseblått verktøy

Bygg din CV sammen med oss

Med relevante jobboppdrag, kompetanseutvikling og oppfølging fra våre rådgivere, får du kontinuerlig utvikling samtidig som du styrker din CV og bygger ditt personlige nettverk.

Lyseblå penger

Trygghet

Uansett hvilken oppdragsgiver du har, vil du være ansatt i Manpower og motta lønn, feriepenger og lignende fra oss. Det gir deg trygghet og forutsigbarhet.

HuManpower kampanje
HuManpower kampanje
I et arbeidsmarked i stadig endring er det fortsatt du som utgjør forskjellen.

I Manpower kaller vi dette huManpower.

LES MER OM MULIGHETENE I MANPOWER

Behov for ny medarbeider?

Vi finner den medarbeideren du søker, enten det er til fast eller midlertidig ansettelse. Som Norges største bemanningsbyrå har vi det største utvalget av kandidater med den kompetansen du trenger.

Les mer om hvordan vi kan løse dine bemanningsbehov

Registrer din profil hos oss, og finn din neste jobb

Jo mer vi vet om deg og din bakgrunn, desto lettere kan vi guide deg til relevante jobber. Registrer deg i dag!

Start her

MyPath er Manpowers karriereprogram. Du får en egen karriereveileder, og sammen med deg finner vi relevante jobboppdrag som passer din kompetanse og dine karrieremål. Målet er at du over tid skal få mulighet til å bygge din karriere sammen med oss.

Les mer om MyPath

Spillerfaring på CV-en

Har du tenkt på at alle timene du har brukt på å spille kan ha gjort deg ekstra attraktiv på arbeidsmarkedet? Hos Manpower kan du sette spillerfaring på CV-en.

Les mer om spillerfaring her

Mens du jobber for Manpower, kan du ta kurs, sertifiseringer eller studier på høyskolenivå, og få et solid grunnlag for din vei videre i arbeidslivet.

Les mer om Manpower Academy

Manpower gav oss muligheten

Hver dag har vi 5000 mennesker i jobb hos oppdragsgiverne våre. Her er historien til noen av dem. La deg inspirere til å ta det neste skrittet.

Hilde MyPathdeltaker00:01:16Hildes historie
Elin medarbeider i Manpower00:01:04Elins historie

JOBBSØKERTIPS OG KARRIERERÅD