Manpower gir deg alle mulighetene

Vi er Norges største bemanningsselskap og har mer enn 2000 kunder i hele Norge innen de fleste bransjer. Vi har en jobb for deg enten du er student og trenger en deltidsjobb, nyutdannet og vil teste arbeidsmarkedet eller du er på jakt etter en ny karrierevei. Våre oppdragsgivere trenger din kompetanse, nysgjerrighet og ambisjoner. Jobber du for oss får du nyttig erfaring, nye ferdigheter og større nettverk på vei mot drømmejobben.

Dette gjør det trygt å jobbe for Manpower

Vi tar godt vare på deg når du jobber for oss, enten du jobber heltid eller deltid, på kortvarige oppdrag eller lengre avtaler.

Hva er et bemanningsbyrå?

Manpower er Norges største bemanninsgbyrå. Et bemanningsbyrå leier ut medarbeidere til selskaper som trenger ekstra arbeidskraft i en kortere eller lengre periode f.eks ved sykefravær, permisjoner eller sesongsvingninger. Medarbeidere som leies ut er ansatt i Manpower, men jobber hos våre oppdragsgivere. Kundene vår betaler for denne tjenesten. Du mottar lønn, feriepenger osv. fra oss.

Trygg ansettelse i Manpower

Uansett hvilken oppdragsgiver du har, vil du være ansatt i Manpower og motta lønn, feriepenger og lignende fra oss. Det gir deg trygghet og forutsigbarhet. Du er garantert den samme lønnen hos oss som du ville fått om du hadde jobbet direkte hos oppdragsgiver. Du får tilgang til vår medarbeiderportal; MyManpower. Her får du den informasjonen du trenger for ditt ansettelsesforhold og her registrerer du timene dine. 

Sett spillerfaring på CV-en hos Manpower

Når du spiller, trener du opp mange ferdigheter som enkelt lar seg overføre til arbeidslivet. Hva har du lært? Hos oss kan du sette opp spillerfaring på din CV.

Spilling er en av Norges mest populære hobbyer. Over halvparten av norske 16-24 åringer spiller digitale spill en gjennomsnittsdag, ifølge SSB. Blant 25-44 åringer spiller én av tre. Det er positivt. Et stadig bredere forskningsunderlag indikerer at mange digitale spill trener positive egenskaper hos spillerne. Romforståelse, problemløsning, samhandling og kommunikasjon er bare noen av ferdighetene forskningen peker på . Disse egenskapene lar seg også overføre fra spillingen til andre arenaer, som jobb og skole. Derfor er vi i Manpower interessert i å snakke med våre jobbsøkere om deres spillerfaring.

Les mer om spillerfaring på CV-en.

Manpowers Jobbsøkerskole

Det er mye å ta hensyn til og mye som står på spill den dagen du skal søke på jobb. Hvordan forbereder du deg best? Her har vi samlet noen grunnleggende råd som kan være til hjelp.

  1. Det er alltid nyttig å lese jobbannonser. De kan bevisstgjøre deg på hvilke egenskaper og kompetanse bedriftene ser etter - og som du kan utvikle for å gjøre deg kvalifisert. 
  2. Det er alltid nyttig med et nettverk, fordi ikke alle jobber blir utlyst. Venner, familie, naboer og tidligere kolleger kan gi deg tips og anbefalinger. Og det nettopp gjennom vikaroppdrag i Manpower du kan skaffe deg et godt nettverk. 
  3. Ta direkte kontakt med bedriftene du er motivert for å jobbe hos. Slike initiativ blir oftest oppfattet positivt. På den måten kan du bli kjent med bedriftens behov nå og fremover. 
  4. Vær bevisst i valg av jobber du søker på. Ikke alle er ment for deg. Da er det bedre å bruke tid på vikariater som gir deg verdifull arbeidserfaring. 

Les mer om Manpowers Jobbsøkerskole her.

Kurs og kompetanseutvikling

Vi vet at personlig vekst og faglig utvikling gjør deg til den beste kandidaten. Derfor legger vi til rette for at du kan utvikle kompetansen din gjennom kurs og veiledning. Når du jobber for oss, får du tilgang til vår e-læringsportal PowerYOU med flere tusen kurs. Slik ruster vi deg på vei mot drømmejobben. Jo mer du kan, desto mer interessant er du for oppdragsgiverne våre.

Nå dine karrieremål med MyPath®

Mypath er et karriereprogram som tilbys til et utvalg av våre medarbeidere hvor vi ser et ønske og en motivasjon om å bygge og videreutvikle en karriere gjennom oss i Manpower. Programmet fokuserer på hvordan vi sammen kan oppnå dine karrieremål ved hjelp av jevnlige kartleggingsmøter og utviklingsmuligheter. Vårt fokus er din karriereutvikling og at du får de mulighetene, kompetansen og utfordringene som gjør at du når dine mål.  

Les mer om MyPath.

Kom lenger med Manpower Academy

Gjennom Manpower Academy får du betalt mens du tar deg en utdanning. Parallelt med at du jobber for Manpower, kan du ta kurs, sertifiseringer eller en utdannelse innen fagfeltene oppvekst, logistikk, transport samt salg og service. Våre kurs er nyttige på veien mot et fagbrev og vi har tilbud gjennom Høyskolen Kristiania. I tillegg har en egen karriererådgiver hos Manpower som gir deg veiledningen du trenger. Programmene har ulik varighet og du er ansatt i Manpower gjennom hele utdanningsløpet. 

Les mer om Manpower Academy.

Du finner oss i hele Norge

Vi har kontorer fra Kristiansand i sør til Tromsø i nord. Våre rådgivere kjenner det lokale arbeidsmarkedet godt og kan hjelpe deg med den jobben du er på jakt etter og som passer best i din hverdag. Klikk her for ditt nærmeste Manpower-kontor. Vi sitter klare til å hjelpe deg! 

Manpower er en revidert arbeidsgiver

Manpower har bestått alle kravene i NHO Service sin sertifiseringsordning «Revidert arbeidsgiver». Revidert Arbeidsgiver er en frivillig revisjonsordning på sentrale deler av arbeidsgiveransvaret, og er et kvalitetsstempel for bemanningsbedrifter. Ordningen dokumenterer bemanningsbedriftens ryddighet som arbeidsgiver, samtidig som den bidrar til kontinuerlig arbeid med kvalitet.

Du kan lese mer om ordningen Revidert Arbeidsgiver her.

Student eller nyutdannet?

Har du begynt å tenke på hva du skal gjøre etter studietiden, men aner ikke helt hvor du skal starte? Vi vet det kan være tøft å være jobbsøker som nyutdannet. Les mer om mulighetene på vår studentside her.

MANPOWER = JOBB

Finn din neste jobb

Manpower gir deg mange muligheter - enten du står ved starten av en karriere eller ønsker en ny!

Se våre ledige stillinger