Rannveig Krane ny konserndirektør for Manpower i Norge

9. oktober tok Rannveig Krane over som konserndirektør for Manpower i Norge. Med denne utnevnelsen overtar hun ansvaret for Norges største bemanningsselskap med mer enn 4000 mennesker i jobb hver dag.

Krane er utdannet siviløkonom og har over 20 års erfaring fra ledelse og merkevarebygging innen dagligvarehandelen. Hun kommer sist fra stillingen som Regional Direktør for Unilabs i Norden, og hun satt også i konsernledelsen i Unilabs. 

Rannveig Krane

-  Jeg er glad og ydmyk over å ha fått denne muligheten til å bidra til å utvikle og vokse Manpower videre. Manpower har et godt utgangspunkt som Norges sterkeste merkevare innen bemanning, og jeg håper og tror at vi skal klare å styrke den ytterligere i årene fremover. Aller først gleder jeg meg til å bli kjent med organisasjonen og alle menneskene her, sier Rannveig Krane.  

I tillegg til lederfaring fra Unilabs har Krane lang erfaring fra ledelse og merkevarebygging innen dagligvarehandelen. Hun har blant annet vært Country Manager for Orkla Helse. Hun har også hatt rollen som Marketing- og kategoridirektør for Confectionary & Snacks i Orkla-konsernet, hvor hun jobbet med merkevarer som KIMS, Nidar, Stratos og Sætre. Rannveig har i tillegg jobbet 11 år i Mills-konsernet, der hun hadde rollen som Markeds- og innovasjonsdirektør. Hun har med andre ord lang erfaring fra store og komplekse organisasjoner, med tydelige krav til resultater.  

-  I Rannveig har vi fått en resultatorientert leder med lidenskap for å bygge team og kultur. Det har vært avgjørende å finne en som er flink med mennesker, som motiverer dem rundt seg og samtidig er strategisk og analytisk. Jeg gleder meg til å jobbe tett sammen med henne for å få til ny vekst og økt lønnsomhet i Manpower, som er og blir vår ryggrad, sier Maalfrid Brath, konsernsjef i ManpowerGroup i Norge. 

Krane blir motivert av utfordringer, og hun er opptatt av å bygge sterke team og få folk på rett plass.

–Jeg trives med å ta utfordringer. Nå skal jeg lære meg en helt ny bransje, og jeg ser frem til å finne veien videre sammen med de mange kompetente menneskene som er i organisasjonen allerede.