Ledig jobb Kristiansand

Er du ute etter en ledig jobb i Kristiansand er det Manpower du skal snakke med. Med over 50 års erfaring og mange hundre medarbeidere ute i oppdrag hver eneste dag, er Manpower det vikar- og bemanningsbyrået med mest lokalkunnskap i Kristiansand.

Dette er Manpower

Manpower er et internasjonalt rekrutteringsbyrå, som er ledende i Norge og verden innen bemanningsløsninger. Vi hjelper arbeidsgivere med å finne de beste kandidatene, og vi hjelper arbeidssøkere med å komme ut i jobb. Enten du ønsker et vikariat for en kortere periode eller er på utkikk etter en fast stilling i Kristiansand, er Manpower stedet for deg. Vi trenger kompetanse på alle nivåer og har mange ledige stillinger innen vikariater, engasjement, prosjekt og til faste stillinger. Vi sitter på kompetanse og innsikt om et arbeidsmarked i endring, og kan hjelpe deg med å finne en ledig jobb i Kristiansand slik at du kan komme videre i karrieren. Våre største fagområder er:

 • Kontor og administrasjon
 • Helse
 • Logistikk
 • Salg og kundeservice
 • Økonomi, regnskap og lønn

Se alle våre fagområder her.

Som et av verdens største bemanningsbyråer har Manpower flere ledige stillinger å tilby enn noe annet vikar- og bemanningsbyrå. Vi har mange spennende oppdrag over hele Norge akkurat nå, og vi rekrutterer både innen privat og offentlig sektor. Ser du etter en ledig jobb i Kristiansand? Da er du velkommen til å gripe fatt i nye muligheter og utfordringer med oss i Manpower! Ta gjerne kontakt med en av våre dyktige medarbeidere, eller besøk vårt kontor i Kristiansand. Du finner oss sentralt i Dronningensgate 12.

Vi hjelper deg med jobbsøkerprosessen

Er du nyutdannet, klar for mer ansvar eller på jakt etter et karriereskifte? Uansett hva din bakgrunn og situasjon er, finnes det en ledig jobb i Kristiansand for deg. Du må bare finne dem. Det å være jobbsøker kan føles som en heltidsjobb i seg selv, og det er ofte hard konkurranse om ledige jobber i Kristiansand. Hvis jobbsøkerprosessen trekker ut eller du går arbeidsledig over en lengre periode, kan veien til ny jobb oppleves som frustrerende og ensom. Da er det godt å ha en sterk aktør som Manpower i ryggen. Vi har mer enn 50 års erfaring med å hjelpe folk ut i jobb, og kan gi deg mange gode råd på veien.

Manpower tilbyr jobbsøkerskole hvor du vil få nyttige råd og tips om hvordan du kan søke ledig jobb i Kristiansand, og ellers i landet. Her hjelper vi blant annet med å skrive søknad og CV, og gir intervjutrening i anledning første- og annengangsintervju.

Mens du venter på drømmejobben vil du få mulighet til å tilegne deg ny arbeidserfaring gjennom vikariater. Manpower samarbeider med en rekke spennende og ettertraktede arbeidsgivere, og har tilgang på en rekke oppdrag som vil se bra ut på CV-en din. Gjennom arbeidserfaring vil du få nye utfordringer som gjør at du bygger kompetanse, du får mulighet til å utvide nettverket ditt og du vil ende opp med gode referanser. Du vet aldri hvor det kan dukke opp en spennende mulighet, og hva som kan være starten på en fantastisk karriere. Under hele perioden vil Manpower følge deg opp og gi nyttig karriereveiledning.

Kompetanseheving

Ny arbeidserfaring er ikke den eneste måten å bygge kompetanse på. Manpower bidrar til kompetanseheving på en rekke forskjellige måter. Kunnskap er ferskvare, og skal man henge med i et arbeidsmarked i stadig endring trenger man faglig påfyll. I kampen om stillingene er kompetanse og erfaring avgjørende. Ved å holde seg oppdatert sender man signal til fremtidige arbeidsgivere om at man er en engasjert, dedikert og verdiskapende ressurs for bedriften. Kompetanseheving kan sikre deg en ledig jobb i Kristiansand du kanskje ikke hadde vurdert tidligere.

Kompetanseheving handler om å videreutdanne seg innen faget sitt, eller å lære seg noe helt nytt som kan komme godt med i karrieren. Ikke bare vil dette gjøre deg mer attraktiv på arbeidsmarkedet, det vil også hjelpe deg med å holde fokus på målet: å finne en ledig jobb i Kristiansand og komme i arbeid. Avhengig av hvilken bransje du ønsker å jobbe i, kan det være aktuelt å heve kompetansen innenfor følgende områder: 

 • Språk
 • Programvare
 • Prosjektledelse
 • Samfunnsansvar
 • Fagspesifikk etterutdannelse

Det sies at man aldri er utlært, og i et arbeidsmarked i endring stemmer dette veldig godt. Gjennom kompetanseheving vil du styrke dine fremtidige karrieremuligheter, og redusere risikoen for å bli “faglig forbigått” av andre arbeidstakere. Våre medarbeidere i Kristiansand kan hjelpe deg med å finne kurs og videreutdanninger som er aktuelle for din karriere. Vi har god innsikt i arbeidsmarkedet, og vet hvilken kompetanse som er ettertraktet i ulike bransjer. Gjennom aktiv kompetanseheving kan du fylle eventuelle hull i CV-en, og holde motivasjonen oppe mens du leter etter ledig jobb i Kristiansand. 

Forbered deg på jobbsøkerprosessen 

Ved å forberede deg godt på jobbsøkerprosessen har du et bedre utgangspunkt til å komme raskt ut i arbeid. Dette innebærer noen konkrete grep som både handler om å undersøke arbeidsmarkedet, og styrke deg mentalt. Hvis du allerede har en ledig jobb i Kristiansand i tankene, kan du gå fram på følgende måte:

 • Les deg opp på den aktuelle bedriften, markedet og bransjen
 • Hvilke muligheter og begrensninger står bedriften ovenfor?
 • Har bedriften ubrukt potensiale eller markeder?
 • På hvilken måte kan din kompetanse og erfaring bidra til bedriftens utvikling?

Når du har svar på alle disse spørsmålene, er du godt forberedt til å sende inn en spisset søknad eller ta en telefon direkte til kontaktpersonen som står oppført på stillingsannonsen. En uoppfordret samtale viser arbeidsgiveren at du er en engasjert og initiativrik arbeidstaker, og at du er genuint interessert i å jobbe der. Øv deg godt på hva du skal si på forhånd, og hold deg i korte og spissformulerte setninger.

Har du ingen klar formening om hvor du vil arbeide? Ikke fortvil. Takket være internett er det enklere å være jobbsøker og holde god oversikt enn noen gang. Det finnes en mengde gode nettsider og portaler som lar deg undersøke arbeidsmarkedet, og registrere deg som jobbsøker. Kanskje finner du en aktuell ledig jobb i Kristiansand her? Bruk litt tid på å bygge opp en detaljert profil og CV på hver av portalene. Du bør også fylle inn preferanser for ledige jobber og skru på varsler, slik at du alltid er oppdatert på arbeidsmarkedet. Noen gode nettsider er: 

I tillegg til dette bør du rydde opp i det digitale fotavtrykket ditt. Dette innebærer å rydde opp i bilder, informasjon og oppdateringer som ligger offentlig på sosiale medier som Facebook, Twitter og LinkedIn. En god regel er at det er lov å være personlig på internett, men vær bevisst på hvor privat du ønsker å være. Gjør et Google-søk av deg selv for å se hva slags informasjon om deg som ligger åpent, og hva slags inntrykk dette skaper.

Vær en aktiv nettverksbygger

I et presset arbeidsmarked får flere og flere øynene opp for mulighetene som ligger i nettverksbygging. Betegnelsen på nettverk er opprettholdelsen eller etableringen av gjensidig fordelaktige relasjoner. Å ha gode relasjoner til mennesker som på ulike måter kan være viktige å kjenne, blir en stadig viktigere investering. Nettverket ditt kan gi deg tilgang på unike jobbmuligheter, eller hjelpe deg med å få innpass hos bestemte personer eller organisasjoner. Kanskje finner du en ledig jobb i Kristiansand nærmere enn du tror? LinkedIn er et svært nyttig verktøy for å bygge og opprettholde profesjonelle nettverk, og du bør være flink til å bruke dette både under og etter jobbsøkerprosessen. På LinkedIn kan du være aktiv på følgende måte: 

 • Dele relevante artikler
 • Dele relevante stillingsutlysninger
 • Like andres artikler og innlegg
 • Anbefale folk i nettverket ditt og anerkjenne ferdigheter
 • Knytte kontakt med nye mennesker som kan ha betydning for din karriere

Ved å være aktiv på LinkedIn kan du generere mer trafikk inn på din egen side, og øke interessen rundt din egen profil og CV. Du vet aldri hvilke muligheter som kan dukke opp, og du bør fortsette å arbeide med siden din også etter at du har fått jobb. Nettverksbygging handler ikke bare om LinkedIn, men også å dra på treff og arrangementer for å skape nye relasjoner. Du bør jobbe aktivt med å utvide og opprettholde relasjoner i nettverket. Slik gjør du det:

 • Definer mål med nettverket: Hva du ønsker å oppnå med nettverket legger føringer på hvordan du bør gå frem for å utvide det. Er målet for eksempel å bli ansatt av en spesifikk bedrift? Å definere målet gjør det lettere å få oversikt over hvem du bør prate med i det eksisterende nettverket, og hvilke personer du bør legge en innsats i å bli kjent med.

 • Forbered deg på samtaler: Les deg opp på aktuelle temaer i forkant av et treff, slik at du kan bidra i diskusjoner og stille reflekterte spørsmål.

 • Selvpresentasjon: Øv deg på å presentere deg selv og dine nøkkelegenskaper på en kortfattet og spissformulert måte. Dette kan du gjøre ved å kartlegge din viktigste kompetanse, og øve på å formulere den i en setning eller to.

 • Gjør deg selv ettertraktet: Vær flink til å lytte og still oppfølgende spørsmål til motparten. På den måten fremstår du som en verdifull ressurs som de selv ønsker å etablere en relasjon til.

 • Hev din sosiale kompetanse: Mens du arbeider med nettverket trener du samtidig viktige sosiale ferdigheter som er høyst relevante, også i andre sammenhenger.

 • Oppretthold kontakten: Å opprettholde og pleie relasjonene dine er en kontinuerlig innsats. Dette kan du for eksempel gjøre ved å dele aktuelle artikler og stillingsutlysninger med folk i nettverket. Hjelp andre med å fremstå best mulig og bidra der du kan. Andre vil sette pris på at du tenker på dem, og betrakte deg som verdifull.

Finn ledig jobb i Kristiansand 

Å finne drømmejobben krever en del arbeid av deg som jobbsøker, men heldigvis er du ikke alene i jakten. Manpower hjelper daglig arbeidssøkere på alle kompetansenivåer å komme ut i jobb. Hos oss finner du ikke bare ledig jobb i Kristiansand, så hvorfor ikke utvide horisonten? Manpower har tilgang på spennende ledige jobber andre steder av landet og i resten av verden. Ta kontakt med oss i dag eller les mer her: 

På jakt etter en ledig jobb i Kristiansand? Ta kontakt med våre spesialister, så hjelper vi deg gjerne med å finne en jobb som passer dine behov og kvalifikasjoner.