Jobb i utlandet

Manpower tilbyr en verden av muligheter.

Vi i Manpower har et nettverk bestående av over 4.000 kontorer i 82 land over hele verden. Ønsker du deg å jobbe i utlandet? I Manpower har vi flere spennende muligheter!

Et arbeidsliv i endring innebærer også at globale skiller i større og større grad viskes ut. Våre oppdragsgivere er alltid på utkikk etter de beste og rette kandidatene, med relevant erfaring, på tvers av landegrenser. 
Manpower har et nettverk av over 4000 kontorer i 82 forskjellige land over hele verden. Å jobbe i utlandet gir deg en unik mulighet til å forbedre karrieren din, utvide horisonten og oppleve forskjellige globale kulturer. En internasjonal karriere gir deg mulighet for utfordrende og lærerike arbeidsoppgaver, samt at du bygger en imponerende CV.
Våre kunder er både store og små bedrifter og organisasjoner. Vi leverer bemanning på alle nivåer innenfor alle bransjer og fagområder, både nasjonalt og internasjonalt.

Er du ute etter jobb i utlandet? Du finner oversikten over alle land Manpower ved å klikke på globen oppe til høyre på www.manpower.no.