Veteran fra forsvaret?

ManpowerGroup er stadig på jakt etter nye kandidater for våre kunder i privat og offentlig sektor. Vi rekrutterer til midlertidige engasjement, prosjekter og til faste stillinger.

Veteran fra forsvaret?Spennende samarbeid

ManpowerGroup har, sammen med NHO Service, inngått et spennende samarbeid med forsvaret om å bistå veteraner som har avsluttet sin yrkeskarriere i forsvaret, og som nå ønsker seg en jobb i det sivile.

Vår erfaring

Vi har mange års positiv erfaring med å rekruttere kandidater med bakgrunn fra Forsvaret og veteraner med erfaring fra utenlandske operasjoner. Internasjonalt har vi hatt denne type samarbeid gjennom mange år både i Storbritannia, USA og Australia. 

Right Management (Career Transition Partnershiper) som er en del av ManpowerGroup, har i samarbeid med det britiske Forsvarsdepartementet jobbet med veteraner siden 1997 og har flotte resultater å vise til.

Hva kan vi tilby deg

Som Norges største rekrutterings- og bemanningsbyrå har ManpowerGroup mange muligheter for deg som ønsker å fortsette din karriere i det sivile. 

ManpowerGroup har de fleste store selskaper i Norge i sin kundeportefølje, og kjenner arbeidsmarkedet inngående over hele landet.  

Gjennom oss får du

  • Karriererådgivning
  • Nettverk - faglig og geografisk
  • Kanal inn til mange potensielle arbeidsgivere


Hvorfor ManpowerGroup søker veteraner

  • Våre kunder trenger dyktige medarbeidere – den utvelgelsen jobber vi med hver dag
  • Vi ser at veteraner og ansatte med forsvarsrelatert bakgrunn har en interessant kompetanse og erfaring
  • Vi er opptatt av å kunne være en strategisk karrierepartner hvor vi tilbyr et solid nettverk av ledere som skal ansette i sin virksomhet

Ønsker du å vite mer om vårt engasjement og konkret hvordan du går fram, kontakt oss for en prat.

Velkommen til ManpowerGroup!