Fra vikar til avdelingsdirektør

Stina Koren fikk sin første jobb i Lindorff via Manpower. Idag er hun avdelingsdirektør i samme bedrift.

Stina Koren fikk sin første jobb i Lindorff via Manpower.Bor: Lier

Alder: 34 år

Utdannelse: Bachelor fra Norges Markedshøyskole og BI med spesialisering i internkommunikasjon, organisasjon og ledelse.

Nåværende stilling: avdelingsdirektør for Legal Collection og Back Office hos Lindorff AS.

 For Stina Koren var Manpower første møte med arbeidslivet etter endte studier. Hennes første jobb var et vikariat gjennom oss hos Lindorff.

Studier

Stina visste tidlig hva målet med utdannelsen hennes måtte være; å sikre at hun fikk jobbe med det hun ønsket i fremtiden. Valget falt derfor på Norges Markedshøyskole og BI. – Jeg hadde alltid vært interessert i, og ønsket å lære mer om, prosessen for kommunikasjon mellom mennesker og ledelse. Interessene mine var en viktig og avgjørende del mitt valg av studier.

Ved siden av studiene var Stina aktiv innenfor idrett og jobbet i tillegg i revisjonsselskapet familien hennes drev i ferier. – Å være aktiv også utenfor skolebenken ga meg mye erfaring fra andre arenaer, som jeg ikke ville vært foruten.  

Første møte med Manpower

Da Stina var ferdig med studiene sine i 2002 tok hun kontakt med Manpower. – Jeg hadde et ønske om å komme inn i en stor og seriøs bedrift hvor jeg kunne lære så mye som mulig og utvikle meg, men det var et vanskelig arbeidsmarked. Gjennom Manpower fikk Stina et vikariat som saksbehandler hos Lindorff, den samme bedriften hvor hun nå er avdelingsdirektør.

Hvilke fordeler ser du med å jobbe via Manpower?

- For meg var dere det første virkelige møtet med arbeidslivet. Som stor og profesjonell aktør gir dere både trygghet og veiledning, og min erfaring var at dere også samarbeider godt med bedriftene dere hjelper til med å bemanne.

Hvilke råd vil du gi til dagens unge, på vei mot målet om drømmejobben?

- Man får ikke alltid drømmejobben på første forsøk. Finn ut hvilken bransje eller bedrift du ønsker innpass hos, og ta bevisste valg. Ikke hopp fra arbeidsgiver til arbeidsgiver. Vær tålmodig og gjør en god jobb i den stillingen du har, så vil du få større muligheter i fremtiden. God arbeidsmoral og gode holdninger er viktig i alle stillinger.