Finn din neste jobb

Manpower er et av verdens ledende selskaper innenfor bemanning og rekruttering. Vi jobber med å finne rett person til riktig jobb og til riktig arbeidsgiver. Vi ønsker å være en støttespiller på din vei til suksess i arbeidslivet, og bistå deg på med å oppnå dine mål. Samtidig hjelper vi våre kunder med å finne rett kompetanse til deres behov.

Logistikkbransjen gir deg mange muligheter

Logistikk er et bredt, viktig og spennende fagområde i dagens arbeidsmarked. Sammen med oss kan du finne din vei videre i arbeidslivet.

Hvilke jobbmuligheter finnes?

Ved å jobbe innen logistikk vil du være en viktig bidragsyter til at samfunnet vi lever i fungerer slik vi ønsker. Dette innebærer jobb innenfor: 

Lager og logistikk 
- Truckkjøring 
- Lagerarbeid 
- Terminalarbeid 
- Krankjøring 

Produksjon 
- Matproduksjon 
- Industriproduksjon 

Horeca 
- Kantine 
- Kokk 

Tekniske yrker og vedlikehold  
- Driftstekniker 
- Vaktmester 
- Bil og verksted 

Butikkmedarbeidere
- Dagligvarebutikk 
- Byggevarehandel 
- Klær og skobutikk 

Utviklingsmuligheter i Manpower

Manpower har tre verdier som sitter i ryggmargen hos alle våre ansatte, PEOPLE, KNOWLEDGE og INNOVATION. I vårt arbeid har vi alltid disse verdiene med oss og vi er derfor opptatt av å tilby alle som jobber gjennom oss ny kunnskap, utvikling og et godt sted å jobbe. 

Dette kan vi tilby: 

Manpower Academy 
Manpower Academy er korte og praktiske utdanningsløp hvor vi kombinerer det å jobbe innenfor et fagområde med teori og karriereveiledning. Vi samarbeider bla med Høyskolen Kristiania og har utdanningsløp innen logistikk, oppvekst, transport og salg. Vi kan raskt skreddersy tilsvarende løp innen andre fagområder.  Underveis får deltakerne coaching og oppfølging slik at de på best mulig måte når sine utviklingsmål. Slik sørger vi for at det til enhver tid finnes tilgjengelig kompetanse som næringslivet etterspør.

MyPath - Manpowers karriereprogram 
MyPath er et tilbud vi gir til medarbeidere som vi ser har et potensiale. Det er et program som har fokus på hvordan de kan nå sine karrieremål. Mens de er ute i jobboppdrag, har de jevnlige møter med sin egen karriereveileder. Vi har fokus på den enkeltes talent og hvordan de kan utvikle det gjennom relevant arbeidserfaring og ny kompetanse. Slik hjelper vi våre medarbeidere til å nå sine mål, og samtidig sørger vi for at våre kunder til enhver tid har tilgang på kompetent arbeidskraft.

PowerYOU - Manpowers e-læringsportal 

Alle medarbeidere i Manpower får tilgang til vår e-læringsportal PowerYOU med flere tusen kurs. Kursene dekker en rekke emner som for eksempel Word eller Excel. Man kan også lære mer om kommunikasjon og problemløsning eller fordype seg i de mest etterspurte programmeringsspråkene som SQL, JAVA og C#. I portalen finnes også sertifiseringskurs innen prosjektledelse, HR eller datahåndtering for å nevne noen. Slik ruster vi våre medarbeidere og sørger for at de har den kompetansen du trenger.

Våre ledige stillinger innen logistikk

Manpower gir deg mange muligheter

Hver dag har vi 5000 medarbeidere i jobb hos oppdragsgiverne våre. La deg inspirere til å ta det neste skrittet.

Hvor vil du ta ditt neste skritt?

Manpower gir deg mange muligheter - enten du står ved starten av en karriere eller ønsker en ny!

Se flere ledige stillinger innen alle fagområder