Norges eldste matchmaker

Uansett hva du leter etter, gir Manpower deg mulighetene du trenger.

Jobbmarkedet er litt som dating-markedet. Noen nærmest snubler over den store kjærligheten. Men de fleste trenger et sted å lete.

Smilende jente i gruppe

For mange kan Manpower være det rette stedet å begynne. Manpower er en av Norges største møteplasser for arbeidssøkere og arbeidsgivere – og kanskje Norges eldste matchmaker. Gjennom snart 60 år har vi matchet mennesker med ulike jobber. Hos oss finner du tusenvis av stillinger for alle type bakgrunner og erfaringsnivåer. Uansett hvor du er i karrieren, kan vi åpne nye dører for deg.

For deg som studerer, kan Manpower gi deg det du trenger for å få hverdagen til å gå opp. Hos oss får du friheten og fleksibiliteten til å bestemme når, hvor mye og hvor lenge du vil jobbe. På veien får du nettverk, læring og arbeidserfaring som vil hjelpe deg når du en dag skal ut i arbeidslivet for fullt. Vi tilbyr også trygge, ordnede forhold og konkurransedyktig lønn.

For deg med lite arbeidserfaring, kan Manpower være en inngangsport til arbeidslivet. Vår holdning er at all erfaring teller. Spillerfaring, frivillig arbeid, organisasjonsarbeid og idrett er eksempler på erfaringer som kan være verdifulle i arbeidslivet. Manpower var faktisk den første til å oppfordre unge til å sette spillerfaring på CV-en (link). Ofte er det engasjementet du har vist utenom skole og studier som blir tungen på vektskålen i en arbeidssøkeprosess.

Manpower hjelper deg også med kompetanseutvikling, gjennom kurs, opplæring og veiledning. Vi tilbyr en jobbsøkeskole som hjelper deg med å finne ut hva du kan, og hvordan du kan vise det. Gjennom Manpower Academy får du betalt mens du studerer. Parallelt med at du jobber kan du ta kurs, sertifiseringer eller annen utdannelse.

For medarbeidere med ekstra stort potensiale har vi et eget program som vi kaller MyPath. Her får du ekstra tett oppfølging, tilbakemelding og veiledning fra en av våre karriereveiledere slik at du kan utvikle deg best mulig.

Vil du vite mer om hva Manpower kan gjøre for deg? Les mer om de forskjellige tilbudene våre her.

Også for deg med mye arbeidserfaring gir Manpower nye muligheter. Vi kan hjelpe deg med å finne en jobb som passer for deg, lære noe nytt, eller skifte karriere. Forhåpentlig blir det en perfekt match.

Finn din match blant ledige jobber på manpower.no.