Finn jobb

Er du nyutdannet, klar for mer ansvar, eller på jakt etter et karriereskifte? Å være aktivt jobbsøkende kan være tidkrevende, og det er ofte hard konkurranse. Det gjelder å ha en solid CV, og en søknad som får frem motivasjonen din på best mulig måte. I tillegg kan det lønne seg å ha et nettverk som kan hjelpe deg å komme inn på arbeidsmarkedet.

Samtidig er det ikke alltid man kjenner noen på innsiden. De fleste finner nok i dag stillingsutlysningene på nett, enten ved å besøke jobbsøkerportaler eller bedriftenes egne hjemmesider. Trenger du litt ekstra hjelp kan du kontakte et bemanningsbyrå, og opprette en aktiv profil der. Manpower er et av Norges ledende bemanningsbyråer, og har lang erfaring med å hjelpe ut folk i arbeid. Finn jobb enkelt gjennom Manpower du også.

Finn jobb på nett

I dag finnes det flere nettsider som spesialiserer seg på jobbsøking og stillingsutlysninger. Det kan være en god start å besøke disse. Har du allerede sett deg ut en arbeidsgiver, kan du sende inn en søknad direkte til dem. De største bedriftene lyser ut ledige stillinger på sine egne hjemmesider.

Manpower bistår både nyutdannede, og deg som ønsker karriereutvikling. Vi kartlegger kvalifikasjonene dine, sørger for opplæring, og gir deg oversikt over arbeidsmarkedet der du bor. Slik finner du en jobb som er relevant for din utdannelse og dine ambisjoner.

Finn jobb ved å besøke disse sidene:

www.manpower.no – få fart på karrien med Norges ledende bemanningsbyrå

www.experis.no  - Konsulenttjenester innen IT, ingeniørfag eller økonomi

Finn jobb hos Manpower

Det er flere fordeler ved å søke jobb via Manpower. Med mer enn femti års erfaring vet vi hvordan arbeidsmarkedet fungerer. Vi gir deg rådene og veiledningen du trenger for å kapre drømmejobben, enten du er på jakt etter heltid, deltid, vikariat eller fast arbeid.

Når du søker jobb hos oss velger du selv hvor mye du vil jobbe, og hvem du ønsker å jobbe for. Du har full frihet til å velge blant oppdragene vi tilbyr i samarbeid med våre kunder. Disse inkluderer flere spennende og ettertraktede arbeidsgivere, som DnB, Gjensidige og Lindorff. Ved å ta på deg slike oppdrag øker du både kompetansen din, samt skaper nye arbeidsmuligheter for fremtiden.

Finn jobb i Norge

Som et av landets ledende rekrutteringsbyråer, tilbyr Manpower mange spennende stillinger. Våre kontorer strekker seg fra Kristiansand i sør, til Tromsø i nord, fordelt på 25 lokalkontorer rundt om i landet.

Manpower ønsker å gi sine ansatte rom for utvikling. Våre kjerneverdier er personlig, kompetent og innovativ, og disse ligger til grunn under hele bemanningsprosessen. Du kan dermed være trygg på at Manpower yter sitt aller beste for å finne en jobb som ivaretar dine behov.

Vi leverer bemanning på alle nivåer, og til alle bransjer og fagområder – både offentlig og privat. Hver dag går så mye som 6000 medarbeidere på jobb hos en våre kunder.

Finn jobb i utlandet

I tillegg til å være et av Norges ledende bemanningsbyrå, er Manpower først og fremst en internasjonal bedrift som skaper arbeidsmuligheter over hele verden. Med over 4000 kontorer i 82 forskjellige land, jobber våre ansatte for å finne den beste kandidaten på tvers av landegrenser.

I et arbeidsmarked hvor de globale skillene stadig viskes ut, er det blitt både enklere og mer attraktivt å bemanne internasjonalt. Dette gir deg muligheten til å utvide horisonten, styrke karrieren og ikke minst bli kjent med nye spennende kulturer og mennesker.

Finn jobb i utlandet ved å ta kontakt med et av våre bemanningsbyråer.