Horeca

En bransje i stadig utvikling

Vi har flere oppdragsgivere innenfor hotell, restaurant og kantine med behov for vikarer.

Innenfor hotell, restaurant og kantine kan behovet for arbeidskraft variere med sesongene. Da er det viktig å kunne tilby deg som arbeidstaker trygge og fleksible bemanningsløsninger. Du kjenner dine egne behov best, og vi vil hjelpe med å finne den jobben som passer best deg.
Er du positivt, serviceinnstilt og selvstendig? Da har vi på vegne av våre oppdragsgivere mange spennende muligheter som vil passe deg perfekt! Vi har flere og varierte oppdrag, av både kortere og lengre varighet. Gjennom Manpower har du muligheten for en fleksibel arbeidshverdag hvor du samtidig kan bygge viktig og relevant erfaring. 

Vi ønsker å komme i kontakt med deg som har kompetanse innen kantine, storhusholdning, hotell/restaurant, catering og ferskvarebransjen. Ved rekruttering og utvelgelse legges det spesielt vekt på selvstendighet, ansvarsbevissthet, kundebehandling og service.

Sammen med oss kan du bygge din karriere. Vi bidrar til at du når dine mål, på kort eller lengre sikt. 

Vi søker:
Hovmestere, servitører, restaurantmedarbeidere, resepsjonsmedarbeidere, servicepersonale, konferanseverter, innkjøpere, kokker, kantineledere/-assistenter, oppvaskhjelpere.

Høyere stillinger:
Hotellsjef, sous-sjef, controller, restaurantsjef, kjøkkensjef, ferskvaresjef, resepsjonsjef, husøkonom.

Ledige stillinger innen Horeca

Ta kontakt med oss og vi hjelper deg å bygge din karriere innenfor Horeca!