Vi utvikler kompetansen du etterspør

Vi utvikler våre ansatte gjennom skreddersydde utdanningsløp og praktisk arbeidserfaring tilpasset hver enkelt bransje. Slik sørger vi for at du til enhver tid har tilgang på kompetansen du trenger.

Kontakt oss
Manpower ansatte

Utvikling gjennom praktisk arbeidserfaring, kurs og utdanning

Stadig flere virksomheter sliter med å finne mennesker med riktig kompetanse. Kontinuerlige utvikling av de ansatte er derfor avgjørende i dagens arbeidsliv. Vår løsning er å sørge for at utleide medarbeidere får kontinuerlig kompetanseutvikling gjennom Manpower Academy, som er korte og praktiske utdanningsløp. Vi tilbyr også utvalgte medarbeidere deltakelse i MyPath, Manpowers karriereprogram. I tillegg får alle medarbeidere hos oss tilgang til e-læringsportalen PowerYOU med flere tusen kurs. Slik sørger vi for at du til enhver tid har tilgang på medarbeidere med kompetansen du trenger i din bransje.

Våre løsninger for kompetanseutvikling

Med tilgang til kompetente medarbeidere har du større forutsetninger for å lykkes. Nå og i fremtiden.

Manpower Academy - korte og praktiske utdanningsløp

Manpower Academy er korte og praktiske utdanningsløp hvor vi kombinerer det å jobbe innenfor et fagområde med teori og karriereveiledning. Vi samarbeider bla med Høyskolen Kristiania og har utdanningsløp innen logistikk, oppvekst, transport og salg. Vi kan raskt skreddersy tilsvarende løp innen andre fagområder.  Underveis får deltakerne coaching og oppfølging slik at de på best mulig måte når sine utviklingsmål. Slik sørger vi for at det til enhver tid finnes tilgjengelig kompetanse som næringslivet etterspør. Les mer om Manpower Academy her.

MyPath - Manpowers karriereprogram

MyPath® er et tilbud vi gir til medarbeidere som vi ser har et potensiale. Det er et program som har fokus på hvordan de kan nå sine karrieremål. Mens de er ute i jobboppdrag, har de jevnlige møter med sin egen karriereveileder. Vi har fokus på den enkeltes talent og hvordan de kan utvikle det gjennom relevant arbeidserfaring og ny kompetanse. Slik hjelper vi våre medarbeidere til å nå sine mål, og samtidig sørger vi for at våre kunder til enhver tid har tilgang på kompetent arbeidskraft. Les mer om MyPath her.

PowerYOU - Manpowers e-læringsportal

Alle medarbeidere i Manpower får tilgang til vår e-læringsportal PowerYOU med flere tusen kurs. Kursene dekker en rekke emner som for eksempel Word eller Excel. Man kan også lære mer om kommunikasjon og problemløsning eller fordype seg i de mest etterspurte programmeringsspråkene som SQL, JAVA og C#. I portalen finnes også sertifiseringskurs innen prosjektledelse, HR eller datahåndtering for å nevne noen. Slik ruster vi våre medarbeidere og sørger for at de har den kompetansen du trenger.

Hva kan vi hjelpe deg med?

La oss ta en prat om dine kompetansebehov og utfordringer. Sammen finner vi gode løsninger som sikrer at du får rett person med riktig kompetanse når du trenger det.

Kontakt oss

REFERANSER