Perfekt match på første forsøk

Det er kanskje en godt bevart hemmelighet – men for nyutdannede kan fast jobb gjennom Manpower være det smarteste trekket for å kapre drømmejobben.

Drømmejobben er litt som å finne den store kjærligheten. Er du heldig, kan du få match på første forsøk. Men for å få den perfekte matchen, kan det være lurt å først undersøke hvilke muligheter du har.

Drømmende ung man

Manpower er en av Norges ledende bemanningsbyråer og har lang erfaring med å matche nyutdannede med landets mest populære arbeidsgivere. Er du for eksempel nyutdannet økonom og ønsker å jobbe i bank, finans eller forsikring? Manpower hjelper deg med nettopp dette.

Les for eksempel historien om Wan som fikk jobb i DNB her. Eller om Agata fra Polen som fikk jobb i Nordea.

Vi har også hjulpet nyutdannede med fast jobb innen media- og markedsføring, økonomi, regnskap og administrasjon.

Innenfor hvert fagområde har vi et eget team av rådgivere som vet hvordan hver bransje fungerer og utvikles. Sammen hjelper vi deg rett og slett å finne riktig match!

Nysgjerrig? Ta en titt på fagområdene våre her.

Uansett hvilken oppdragsgiver du har, vil du være ansatt i Manpower og motta lønn, feriepenger og lignende fra oss. Du er garantert den samme lønnen som du ville fått om du hadde jobbet direkte hos oppdragsgiver.

Manpower er en av Norges største møteplasser for arbeidssøkere og arbeidsgivere. Gjennom snart 60 år har vi matchet mennesker med ulike mennesker. Hos oss finner du tusenvis av stillinger innenfor de fleste fagområder. Uansett hva du vil helst vil prøve neste gang, har vi en jobb til deg.

Finn din match blant ledige jobber på manpower.no.