Få mange matcher med Manpower

Det kan ta tid å finne drømmejobben. Med Manpower kan du prøve flere ulike jobber før du bestemmer deg.

Å finne den perfekte jobben er litt som å date. For noen er det kjærlighet ved første blikk. Men de fleste skal gjennom mange matcher før de finner den rette.

Gruppe med smilende unge mennesker

Det tar tid å finne ut hvem du er, og hva du liker. Sannsynligvis skal du innom mange forskjellige jobber i løpet av livet. Du skal erfare, lære og utvikle ferdighetene dine. Og på veien vil du forhåpentligvis få et klarere inntrykk av hva du aller helst vil gjøre – og hva du må gjøre for å komme dit.

Da er det bra å ha Manpower. Manpower er den perfekte matchmakeren, uansett om du står i starten av karrieren eller ønsker deg en ny. Hos oss kan du teste mange forskjellige jobber for å finne ut hva du liker. Du kan komme raskt i gang, bytte hvis du ikke trives, og få tilbakemelding og oppfølging fra våre karriererådgivere.

Det gjør at du kan lære raskere. Du får konkret arbeidserfaring som er direkte relevant for det du helst vil gjøre. Du kan lære mange forskjellige ferdigheter, løse forskjellige oppgaver, og utforske forskjellige arbeidsmiljøer. Dermed kan du raskt få erfaringen du trenger for å blomstre i arbeidslivet.

Nysgjerrig? Ta en titt på fagområdene våre her.

Manpower er Norges største møteplass. Gjennom snart 60 år har vi matchet mennesker med ulike jobber. Hos oss finner du tusenvis av stillinger innenfor de fleste fagområder, som helse, hotell og restaurant, kundeservice, salg, oppvekst, regnskap og logistikk. Uansett hva du vil helst vil prøve neste gang, har vi en jobb til deg.

Finn din match blant ledige jobber på manpower.no.