Ledige stillinger

Du er, eller nærmer deg, ferdig utdannet og er klar for din første jobb. Men vet du hvor du finner de ledige stillinger som lyses ut? Vet du allerede hvilken bedrift du ønsker å jobbe i kan du begynne med å undersøke bedriftens hjemmesider. Større bedrifter lyser som oftest ut ledige stillinger på egne sider. Finner du ingenting her, er det ingenting i veien for å likevel ta en telefon til bedriftens kontaktperson eller personalansvarlig og forhøre  deg om eventuelle jobbmuligheter, eller sende inn en åpen søknad. På nett finnes også en rekke jobbsøkerportaler, som skaffer deg oversikt over alle relevante stillingsutlysninger.

Blant nettstedene som utlyser ledige stillinger finner du:

www.manpower.no

www.experis.no

Selv om internett for mange unge i dag oppleves som det mest naturlige stedet å finne en ledig stilling, er det ingen ting i veien for å ta en prat med en av Manpowers hyggelige medarbeidere. Vi vil gjøre det vi kan for å finne en ledig stilling til deg. 

Ledige stillinger i utlandet

Et arbeidsliv i endring innebærer også at globale skiller i større og større grad viskes ut. Våre oppdragsgivere er alltid på utkikk etter de beste og rette kandidatene, med relevant erfaring, for å fylle ledige stillinger på tvers av landegrenser.  Manpower har et nettverk av over 4000 kontorer i 82 forskjellige land over hele verden. Så det å finne ledige stillinger som passer perfekt for deg, uansett land, er en oppgave Manpower er mer enn kvalifisert for. Å jobbe i utlandet gir deg en unik mulighet til å forbedre karrieren din, utvide horisonten og oppleve forskjellige globale kulturer. En internasjonal karriere gir deg mulighet for utfordrende og lærerike arbeidsoppgaver, samt at du bygger en imponerende CV. Våre kunder er både store og små bedrifter og organisasjoner. Vi leverer bemanning på alle nivåer innenfor alle bransjer og fagområder, både nasjonalt og internasjonalt. Ser du etter ledige stillinger i utlandet? Besøk Boarderless Talent Solutions!

Ledige stillinger i Norge

Manpower har mange spennende og utfordrende ledige stillinger og jobber i hele Norge. Som et av de største bemanningsbyråene i verden har Manpower flere ledige stillinger å tilby deg enn noe annet vikar- og bemanningsbyrå i Norge. Bemanningsaktiviteten i Norge er stor, med fokus på å finne de riktige og kvalifiserte arbeidstakere til de mange ledige stillingene innen alle bransjer. Det er i dag stor aktivitet innenfor bygg-og anleggssektoren hvor det er mange ledige stillinger og stor bemanningsetterspørsel. Manpower vil hjelpe, guide og veilede deg til å finne ledige stillinger og jobber som vil passe deg innen offentlig og privat sektor. Ta kontakt med Manpower bemanningsbyrå i dag, så skal vi sammen finne en ledig stilling som er skreddersydd for deg.