Ledige stillinger Drammen

Er du jakt etter ledige stillinger i Drammen? Manpower har lang erfaring med å hjelpe folk ut i arbeidslivet.

Enten du er nyutdannet, eller føler det er på tide å skifte beite, finner du mange spennende ledige stillinger i Drammen. Manpower er Norges største bemanningsbyrå og hjelper deg med å finne jobb uavhengig av bransje og fagområde.

Søknad og CV

Det første som må på plass når man skal søke jobb er en god CV. Det er viktig at denne er oversiktlig og tydelig, slik at de som skal lese gjennom den enkelt kan finne relevant informasjon for stillingen. Sørg for at det ikke er noen hull i tidslinjen og pass på at de arbeidserfaringer du fører opp faktisk har relevans for jobben du søker på. Det finnes mange gode maler for oppsett av CV på nett.

Når det gjelder søknaden bør denne tilpasses stillingen du søker på. Også her finnes det flere maler for oppsett på nett. Formålet med en søknadstekst er å vekke interesse samt svare på spørsmålene som bedriften stiller i utlysningen. Forklar hvorfor du er motivert for jobben og hvilke tidligere erfaringer som den nye arbeidsplassen kan dra nytte av. Språket i søknaden bør tilpasses stillingen du søker.

Ledige stillinger på nett

Mange starter jobbsøkerprosessen ved å besøke en av de mange jobbsøkerportalene du finner på nett. Her kan du enkelt søke deg frem til ledige stillinger i Drammen som passer dine kriterier og arbeidserfaring. Det finnes også egne jobbsøkerportaler for ulike bransjer.

Noen vet allerede hvilken bedrift de ønsker å jobbe for. Da kan det være nyttig å besøke hjemmesidene deres for å se om det allerede ligger ledige stillinger i Drammen der. Mange bedrifter velger også å kun utlyse sine ledige stillinger på egne hjemmesider. Skulle du ikke finne noe, er det ingenting i veien for å ta direkte kontakt med bedriften kontaktperson eller personalansvarlige. Da kan du både spørre om det finnes jobbmuligheter der for deg, samtidig som du viser interesse for bedriften. Et annet alternativ er å sende inn en åpen søknad til bedriften.

Nettsider som lyser ut ledige stillinger i Drammen er: 

www.manpower.no

www.experis.no

Ledige stillinger hos Manpower

Det er flere fordeler ved å søke jobb via Manpower. Med mer enn femti års erfaring innen bemanning har vi god kjennskap til arbeidsmarkedet. Vi gir deg råd og veiledning, slik at du får verktøyene du trenger for å kapre drømmejobben.

Når du søker jobb hos oss, kan du velge mellom flere spennende oppdrag og tilpasse arbeidsmengden etter dine behov. Blant våre ledige stillinger i Drammen finner du både jobb på heltid og deltid. Vi jobber med noen av de mest ettertraktede arbeidsgiverne på markedet, som DnB, Gjensidige og Lindorff. Hos oss får du også mulighet til å ta på deg ulike roller, slik at du kan bygge relevant arbeidserfaring og kompetanse.

Ta kontakt med Manpower Drammen, så hjelper vi deg med å finne passende ledige stillinger.

Ledige stillinger i Drammen

Manpower har mange spennende og utfordrende ledige stillinger i Drammen. Som et av de største bemanningsbyråene i verden kan Manpower tilby deg flere ledige stillinger i Drammen enn noe annet vikar- og bemanningsbyrå i Norge.

I dag ser vi at bemanningsaktiviteten er stor og vårt fokus ligger på å finne riktige og kvalifiserte arbeidstakere til våre ledige stillinger innen alle bransjer. Hos Manpower veileder vi deg til å finne ledige stillinger i Drammen som passer din bakgrunn, både innen offentlig og privat sektor. Sammen hjelper vi deg å finne en jobb som er skreddersydd for deg.

Ledige stillinger i utlandet

I et arbeidsmarked hvor de globale skillene stadig viskes ut, er det blitt både enklere og mer attraktivt å bemanne internasjonalt. Manpower har et nettverk av over 4000 kontorer fordelt på 82 forskjellige land over hele verden. Det er med andre ord fullt mulig å finne ledige stillinger i Drammen som gir deg et springbrett videre til en internasjonal yrkeskarriere.

Å jobbe i utlandet gir deg en unik mulighet til å styrke karrieren, utvide nettverket ditt og møte nye spennende kulturer. En internasjonal karriere vil også gi deg utfordringer og kunnskaper du ellers kanskje ikke ville fått muligheten til. Våre kunder er både små og store bedrifter og organisasjoner. I tillegg til ledige stillinger i Drammen, leverer Manpower bemanning innenfor alle bransjer og fagområder, også i utlandet.

Ledige stillinger innen helse

Ser du etter ledige stillinger i Drammen innen helse? Manpower er leverandør til sykehusene og har i dag stor etterspørsel fra flere kommuner. Gjennom oss får du fleksible jobbmuligheter og ordnede arbeidsforhold, både innen privat og offentlig sektor.

Blant våre ledige stillinger i Drammen finner du varierte oppdrag innen helse. Vi bemanner alt fra helsefagarbeidere, sykepleiere og spesialsykepleiere til fysioterapeut, vernepleier og bioingeniør. Videre tilbyr vi også spennende oppdrag innen merkantil helse som helsesekretær, tannlegesekretær og kundekonsulent innen helseforsikring.

Ledige stillinger innen bygg og anlegg

Dette er en sektor av arbeidsmarkedet som i dag sårt trenger kvalifisert arbeidskraft. Er du på jakt etter ledige stillinger i Drammen på dette fagfeltet, har du altså store muligheter til å finne et oppdrag som passer deg. Workshop Bemanning er et datterselskap av Manpower og Norges ledende bemanningsspesialist innen bygg- og anleggsbransjen. Selskapet har i dag over 500 håndverkere i arbeid og antallet vokser enda.

Manpower Framnæs er et av Norges største selskaper på bemanning innen mekanisk contracting tjenester on- og offshore. Vi har mange spennende ledige stillinger i Drammen for fagpersonell med høy kompetanse innenfor fagfelt til mekanisk- og petroleumsindustri, både on- og offshore.

Ledige stillinger innen IT

Manpower er hele tiden på jakt etter flinke folk innen IT. Er du en av de som ønsker nye utfordringer eller vil bygge videre på kompetansen din, har vi mange ledige stillinger i Drammen du kan velge mellom. Gjennom oss får du mulighet til å jobbe hos alt fra små, lokale bedrifter til store globale konserner som er ledende innen teknologi.

Våre ledige stillinger i Drammen inkluderer en rekke oppdrag innen brukerstøtte og teknisk IT-support. Vårt datterselskap Experis er Norges største rekrutterings- og konsulentselskap innen områder som IT og finans, med over 850 konsulenter på laget.

Ledige stillinger innen kontor og administrasjon

Manpower bemanner også en rekke ledige stillinger i Drammen innen kontor og administrasjon. Denne typen arbeid er avgjørende for å sikre bedriften optimal drift. Vi hjelper deg med å finne en stilling som passer dine behov, enten du har lang erfaring eller er nyutdannet.

Innen kontor og administrasjon vil det legges vekt på egenskaper som strukturert og effektiv, samtidig som du har evnen til å holde på med flere ting samtidig. Enten du ønsker fast eller midlertidig ansettelse, har vi et variert utvalg ledige stillinger i Drammen. Vi er særlig på utkikk etter kompetanse innen administrative dataprogrammer og verktøy, prosjektarbeid, økonomi, ledelse, arkiv, outsourcing av støttefunksjoner som sentralbord, resepsjon og post.

Ledige stillinger innen logistikk

Er du i stedet på utkikk etter ledige stillinger innen logistikk? Også her har Manpower mange spennende oppdrag hos de aller fleste av aktørene innen bransjen. Vi kan tilby deg både jobb ved siden av studiene eller en karriere innen logistikk. Oppdragene våre er varierte og fordelt på de fleste stillingsnivåer.

Vi har ledige stillinger i Drammen som produksjonsmedarbeider, lagermedarbeider, truckfører, logistikkmedarbeider, sjåfør, logistikksjef, speditør, vaktmester, fortoller og ordrebehandler.

Ledige stillinger innen bank, finans og forsikring

Manpower har mange ledige stillinger innen bank-, finans- og forsikringsbransjen. Utfordringen for denne sektoren er å tiltrekke, utvikle og beholde dyktige medarbeidere over tid. Vi har med andre ord flere ledige stillinger i Drammen innen denne bransjen.

Vi har behov for kompetanse innen regnskap og økonomi, handelsfinansiering, betalingsformidling og informasjon, inkasso, saksbehandling innenfor liv- og skadeforsikring, markedsføring, kontorstøtte, dagligbank og kundesenter. Dette er bare noen av våre ledige stillinger i Drammen.

Om Manpower

Manpower har vært ledende innen bemanningsløsninger og rekruttering siden 1964. På disse femti årene har vi hjulpet tusenvis av kandidater med ledige stillinger i Drammen. Flesteparten av disse har også fått hevet kompetansen og videre nådd ytterligere mål for karrieren.

I dag består ManpowerGroup av Manpower, Experis, ManpowerGroup Solutions og Right Management. Da Manpower først startet var det med fokus på ledige stillinger i Drammen. Siden har bemanningsbyrået etablert seg i flere byer, som Trondheim og Drammen. I dag har Manpower kontorer fra Kristiansand i sør til Tromsø i nord., rundt 20.000 medarbeidere utleid årlig og 4000 rekrutteres til faste stillinger. Omsetningen er på rundt tre milliarder.