Ledig jobb Oslo

Er du ute etter ledig jobb i Oslo? Da kan vi i Manpower hjelpe deg. Vi har stor kunnskap om arbeidsmarkedet i Oslo, og kan hjelpe og veilede deg i jakten på din neste stilling. Kom gjerne innom et av våre kontorer for en hyggelig prat. Vi er her for å hjelpe deg med å finne ledig jobb i Oslo.

Manpower er verdensledende i bemanning 

Fra du registrerer deg som jobbsøker hos Manpower, kan du stole på at du er i trygge hender. Vi vet at det kan være en frustrerende prosess å lete etter ledig jobb, spesielt i Oslo hvor arbeidsmarkedet til tider er svært tøft. Vi har dyptgående kompetanse og innsikt i et arbeidsmarked i endring, og vi hjelper deg med å finne en ledig jobb i Oslo slik at du kan komme videre med livet og karrieren din. 

Manpower er ledende i Norge og verden innen bemanningsløsninger. Vårt bemanningsbyrå i Oslo har 50 års erfaring med rekruttering og bemanning, og våre konsulenter i Oslo kjenner lokalmarkedet bedre enn noen andre. Vi har god kunnskap om ledige jobber og trender i arbeidsmarkedet, og vi vet akkurat hva arbeidsgivere er ute etter. Enten du ønsker et vikariat for en kortere periode eller er ute etter en fast stilling, vet Manpower hvor vi skal lete for å finne en passende ledig jobb i Oslo.

Som et av de største bemanningsbyråene i verden, har vi ikke bare ledige jobber i Oslo og resten av Norge, men også på det globale arbeidsmarkedet. Vi kan derfor sies å ha adgang til flere ledige jobber enn noe annet vikar- og bemanningsbyrå. Vi rekrutterer både til privat og offentlig sektor, og hjelper bedrifter i ulike bransjer med å finne de riktige og kvalifiserte arbeidstakerne.

Viktigheten av søknad og CV

Din søknad og CV er bedriftens første møte med deg. Du må derfor aldri undervurdere betydningen av å ha en god søknad og CV. Disse dokumentene skal fortelle arbeidsgiveren hva de får hvis de ansetter deg, og hvorfor du er et bedre valg enn de andre søkerne som ligger i bunken. Dessverre er det slik at mange arbeidsgivere kun leser CV-er, mens andre kun leser søknader. Du må derfor jobbe med å skrive to dokumenter som utfyller hverandre, samtidig som de må fungere hver for seg. Mange sliter med å skrive søknader, og det har vi stor forståelse for.

De fleste vet at søknadsbrevet skal være skrevet til den enkelte arbeidsgiver, men ettersom også CV-en bør kunne fungere som et selvstendig dokument må denne også være tilpasset mottakeren av søknaden. Her følger noen gode råd til hvordan du skriver en tilpasset og spissformulert CV: 

  • Analyser stillingsannonsen: hva forventes i denne rollen, hvilken kompetanse kommer godt med og hvilke egenskaper spørres det etter?

  • Fremhev det du har som du vet at arbeidsgiveren er interessert i

  • Skap oppmerksomhet rundt dine viktigste salgspoeng ved å vise til konkrete eksempler og resultater

  • Ton ned erfaring og egenskaper som ikke er relevant for stillingen

Når det gjelder søknaden, kan du tenke på denne som et salgsbrev. Du skal få fram essensen av hvem du er og hva du kan, og vise at du kommer til å passe godt inn hos bedriften. Dette kan du for eksempel gjøre ved å skrive på et språk og med en tone som passer til bedriften. Undersøk stillingsutlysningen og prøv å matche språket så godt du kan. Er den skrevet på en enkel og lystig måte kan du tillate deg å være humoristisk, men om den er formell og profesjonell bør du legge deg på samme linje.

Les mer: Hvordan skrive en god jobbsøknad?

Ledig jobb i Oslo

Enten du er ferdig utdannet og skal ha din første jobb, er i jobb og søker etter nye utfordringer, eller har hatt en pause fra arbeidsmarkedet og nå er klar for å starte på ny - Manpower hjelper deg med veien videre. Vi har erfaring med å hjelpe jobbsøkere med alle mulige bakgrunner ut i jobb, og i fjor alene dekket vi nærmere 20.000 oppdrag for våre kunder. Du trenger derfor ikke å føle deg alene - vi vet hva som skal til for å finne ledig jobb i Oslo. Ta en titt på våre fagområder her, og la deg bli inspirert til å finne en ledig jobb i Oslo. 

For svært mange er det naturlig å begynne å lete etter ledige jobber på internett, og dette er absolutt et godt sted å starte. Du kan enten gå direkte inn på bedriftens hjemmesider og se etter ledige stillinger, eller gå via jobbsøkerportaler. Det finnes mange gode portaler og nettsider som lar deg registrere en profil og preferanser for din neste jobb. Mange lar deg også lagre dynamiske jobbsøk, slik at du kan få varsel når ledige jobber blir lagt ut. Noen av disse er: 

Kompetanseutvikling

Manpower bidrar til kompetanseheving. Dersom du blir gående arbeidsledig er det svært nyttig å bruke tiden på å øke eller utvikle ny kompetanse. Ikke bare vil dette gjøre deg mer attraktiv på arbeidsmarkedet, det vil også hjelpe deg med å holde fokus på det som er målet: å finne en ledig jobb i Oslo og komme i arbeid. Kunnskap er ferskvare, og skal man henge med på et arbeidsmarked i stadig endring, trenger man faglig påfyll. I kampen om stillingene er kompetanse og erfaring avgjørende, og ved å holde seg oppdatert sender man signal til arbeidsgivere om at man er en engasjert, dedikert og verdiskapende arbeidstaker.

Kompetanseutvikling handler om å videreutdanne seg innen et fag, eller å utvikle tverrfaglig kompetanse ved å lære noe helt nytt. Dette vil styrke dine fremtidige karrieremuligheter, og reduserer risikoen for å bli “faglig forbigått” av andre arbeidstakere. Avhengig av hvilken bransje du ønsker å finne ledig jobb i, kan det være aktuelt å heve kompetansen i: 

  • Språk
  • Programvare
  • Prosjektledelse
  • Samfunnsansvar
  • Fagspesifikk etterutdannelse

Som medarbeider hos Manpower får du hjelp av din rådgiver til å finne kurs som er aktuelle for din karriere. Vi har innsikt i arbeidsmarkedet og vet hvilken kompetanse som er attraktiv i ulike bransjer. Gjennom aktiv kompetanseheving kan du fylle eventuelle hull i CV-en.

Ledig jobb på det globale arbeidsmarkedet

Manpower er et av verdens største bemanningsbyråer, og vi har direkte tilgang til det globale arbeidsmarkedet. Hos oss finner du ikke bare ledig jobb i Oslo. Vi har innsikt i hva som er ettertraktet i ulike land og bransjer, og kan foreslå stillinger i utlandet som vil passe godt til din karriere. Dersom du er villig til å utvide horisonten er det store fordeler med å finne jobb i utlandet. Det vil gi deg verdifull erfaring med internasjonale arbeidsforhold som kan styrke den videre karrieren din, og du får mulighet til å bli kjent med nye mennesker og kulturer.

Du finner oversikt over hvilke land Manpower har kontor på manpower.no.

Eller kanskje du kan tenke deg å søke ledige jobber i en annen by i Norge? Manpower har kontorer over hele landet, og vi hjelper deg gjerne med å komme dit du vil. Klikk deg fram og les videre her:

Er du på jakt etter en ledig jobb i Oslo? Ta kontakt med våre spesialister, så hjelper vi deg gjerne med å finne en jobb som passer dine behov og kvalifikasjoner.