Manpower Transport Academy tilbyr unike muligheter for deg som ønsker en karriere som sjåfør!

Manpower er Norges største bemanningsbyrå og vi har hver dag 6000 medarbeidere på jobb. Manpower Academy er en del av Manpower, og er en ny satsning hvor du kan kombinere studier med praktisk arbeidserfaring hos utvalgte bedrifter. Hvorfor gjør vi dette? På landsbasis står 60.000 stillinger ubesatte. Årsaken er manglende kompetanse. Denne satsningen gir deg betalt jobb og ettertraktet erfaring, samtidig som næringslivet får kompetansen det er knapphet på i markedet.

Som vår kandidat for Manpower Transport Academy blir du fastansatt i Manpower, hvor du får kontinuerlig oppfølging, karriereveiledning og coaching. Våre programmer har ulik varighet og gir spennende muligheter for å utvikle praktisk og teoretisk kompetanse.

Du får en fast stilling i Manpower, samtidig som du utdanner deg til sjåfør i et praktisk utdanningsprogram. I den første perioden av programmet kombinerer du jobb hos en av våre kunder, med sjåførutdannelse, YSK og fagmoduler innenfor fagfeltet. Ved bestått oppkjøring er du klar for mer selvstendig jobbing, og får mulighet til å sette teori ut i praksis og skaffe deg verdifull arbeidserfaring. Programmet avsluttes med en sertifisering, og deretter er mulighetene mange - du har uansett en fast stilling i Manpower. 

Hvem ser vi etter?

Vi ser etter deg som viser stor og genuin motivasjon for en karriere som sjåfør, og som ser verdien av denne muligheten. For å få tatt førerkort kl. C må du ha fylt 21 år, og inneha førerkort kl. B – gjerne med noen års kjøring i bagasjen slik at du er trygg bak rattet.

Avhengig av hvilken kunde vi samarbeider med, vil det også tilkomme ytterliggere kompetansekrav. Dette vil det bli gitt informasjon om i stillingsannonsen vi publiserer ifb. rekrutteringsprosessen.

Vi tilbyr  

  • Fast jobb i Manpower 
  • Relevant arbeidserfaring innenfor fagfeltet 
  • Førerkort klasse C  
  • Yrkessjåførkompetanse (YSK)  
  • 4 fagmoduler innenfor logistikk & transport.  

Har du lyst på denne muligheten?

Transport Academy 2021: Vi er nå ferdig med rekrutteringen til årets Transport Academy, og det er derfor ikke anledning til å søke en plass i programmet på nåværende tidspunkt.

Hold deg oppdatert på nettsiden, så vil det bli annonsert her når neste opptak starter.