​Manpower har de mest fornøyde kundene i bemanningsbransjen!

​Manpower har de mest fornøyde kundene i bemanningsbransjen!

Epsi måler kundetilfredshet blant de største bemanningsbyråene i Norge. Undersøkelsen viser at kundene til Manpower har den høyeste kundetilfredsheten blant de målte aktørene. Kundene til Manpower har høye forventninger, men opplever samtidig at både tilgangen på kvalifiserte kandidater og kompetansen til det innleide personellet som bedre enn hos våre største konkurrenter.

Les mer om undersøkelsen her: http://www.epsi-norway.org/report/bemanningsbransjen-2019/

EPSI Rating har målt kundetilfredsheten med bemanningsselskapene i Norge helt siden 2011. Resultatene bekrefter at de som benytter bemanningstjenester, har godt inntrykk av bransjen. Ifølge undersøkelsen, så fremstår bemanningsbyråene som pålitelige og kundeorienterte selskaper.

For bedrifter som benytter bemanningsbyråer, så handler det om å få tilgang på kvalifiserte personer til aktuelle arbeidsoppgaver. Manpowers mål har i mer en 50 år vært å finne rett person til rett plass – og til rett tid.

 - Vi er stolte og glad over at vi har de mest fornøyde kundene i landet, sier Sølvi Spilde Monsen, konserndirektør i Manpower.  - Det er er stramt arbeidsmarked, og det er veldig hyggelig at våre kunder oppgir at de opplever at vi er best i bransjen til å finne de beste medarbeiderne.