– Sparer meg for masse tid

Mangeårig Manpower-kunde og direktør i Eika, Lene Bekkø, bruker Manpower når hun skal ansette rett person til faste stillinger.

Eika-logoDe siste årene har Eika banks kundesenter på Gjøvik vært gjennom flere ansettelsesprosesser. For å avlaste den travle direktøren for kunde- og bankstøtte, Lene Bekkø, hjelper Manpower til med rekruttering.

– Vi har samarbeidet med Manpower i mange år, og bruker dem til å ansette både fast ansatte og vikarer. Bare det siste året har vi fått hjelp til å rekruttere en leder og flere rådgivere til det nye kundesenteret, sier hun.

Bekkø, som bruker Manpower eksklusivt til å rekruttere til faste stillinger, sier at samarbeidet med Manpower gjør at hun får frigjort tid til å konsentrere seg om andre ting. Hun føler seg alltid trygg på at kandidatene de forslår er av høy kvalitet.

– Etter flere års samarbeid har Manpower god kunnskap om oss og hva som egner seg her. De har et stort nettverk av kandidater, og gjør referansesjekker og intervjuer. Så kan jeg velge av kremen til slutt.

Bekkø legger ikke skjul på at det blir flere Manpower-rekrutteringer fremover, til både faste og midlertidige stillinger.