Fleksibilitet og tilpasning

Uansett hva du trenger, har vi en løsning.

Manpower er Norges ledende bemanningsselskap. Vi hjelper deg å finne de beste løsningene for din bedrift.

Som Norges ledende bemanningsselskap tilbyr vi i Manpower et bredt spekter av produkter og tjenester. Vi hjelper deg å finne den beste løsningen, enten du har behov for en eller flere vikarer i en kortere eller lengre avgrenset periode eller ønsker bistand i forbindelse med rekruttering av en fast ansatt. Vi kan også være en verdifull samarbeidspartner under omstillingsprosesser eller ved nedbemanning.

De beste kandidatene: 

Er ofte de vanskeligste å finne. Ofte er de allerede ansatt i stillinger som de trives i, og ikke aktivt på leting etter nye muligheter. Gode ansatte er avgjørende for hvor godt bedriften din lykkes i et konkurransepreget marked. De gode hodene er den nye mangelvaren og kampen om talentene blir stadig større.  

Vi kartlegger de mest attraktive kandidatene, uavhengig av nåværende arbeidssituasjon. Våre spesialister har selv lang erfaring og kompetanse innenfor de aktuelle fagområdene, og selv omfattende nettverk innenfor akkurat din bransje. 

Mindre å tenke på
Når du leier inn en medarbeider fra Manpower, er det vi som tar oss av det praktiske. Vi ordner lønnsutbetalinger, sørger for sykepenger og ser til at medarbeiderne er dekket av OTP og nødvendige forsikringer. Prosessene våre er ISO-sertifiserte og vi er den eneste IA-bedriften i bemanningsbransjen.