Vi finner kandidatene - nasjonalt og internasjonalt

Manpower har en egen rekrutteringsenhet som hjelper driftsavdelingene med å finne aktuelle kandidater til alle oppdrag. Vi rekrutterer både i Norge og i resten av verden.

Manpowers egen avdeling for rekruttering er spesialisert på å finne relevante kandidater, uansett hvor de måtte befinne seg. Nasjonalt Rekrutteringssenter er Manpowers førstelinje mot kandidatmarkedet og hjelper deg å skreddersy rekrutteringsaktiviteter for volumrekrutteringer eller enkeltoppdrag, enten i Norge eller i utlandet og for både små og store bedrifter.

Å finne de beste kandidatene og ansette rett person, er avgjørende for et selskaps resultater. Rett person på rett sted fører til betydelig bedre resultater. Manpower og Nasjonalt Rekrutteringssenter kartlegger aktuelle kandidater og følger deg videre i prosessen, så langt som du måtte ønske. 

Nasjonalt Rekrutteringssenter har utviklet et prosjektverktøy som støtter prosessene fra planlegging til praktisk gjennomføring.

Nasjonalt Rekrutteringssenter kan bistå ved:

  • Utenlandsrekruttering
  • Volumrekruttering
  • Spesialsøk i databaser
  • Annonsering i inn- og/eller utland
  • Rekruttering for kunde til oppdrag internasjonalt
  • Rekrutteringsarrangementer nasjonalt og internasjonalt

Vi dekker dine strategiske behov:

Vi hjelper deg å finne de absolutt beste kandidatene, som hjelper din bedrift å lykkes. Ta kontakt med oss, og våre spesialister hjelper deg å kartlegge mulighetene dine. Du treffer oss her!