Din bemanningspartner

Arbeidslivet blir stadig mer sammensatt, og kapital og teknologi er ikke lenger er den viktigste nøkkelen til suksess. Skal din virksomhet lykkes, må den differensiere seg på ett vesentlig punkt; den må ha tilgang på de rette talentene.

Våre medarbeidere skal ikke bare gjøre en jobb, de skal også forstå hva som skal til for at din virksomhet skal lykkes.

Arbeidsmarkedet har de siste årene endret seg drastisk. Det gjelder derfor å ha stretegien for fremtidig rekruttering på plass. Å finne talentene er avgjørende. Manpower samarbeider med flere spennende aktører, både små og større bedrifter. Dette fører også til at vi tiltrekker oss de beste talentene. 

Manpower leverer innovative bemanningsløsninger, tilpasset den rask skiftende verdenen vi lever i. Uansett om du trenger fast eller midlertidig ansettelse, vi gir deg tilgang til de beste kandidatene og den riktige kompetansen. På den måten kan Manpower hjelpe deg å nå dine forretningsmessige mål.

Vi dekker dine akutte eller strategiske behov: 

Vi har medarbeidere innenfor de fleste fagområder, på ulike nivåer og med variert kompetanse. Uavhengig av hvilke behov din bedrift har, ta kontakt med oss og våre spesialister hjelper deg å finne løsningen som dekker dine behov pån best mulig måte. 

Ikon Manpower er landsdekkende med kontorer fra sør til nordVi er lokale
Manpower har lokalkontorer over hele landet, fra Kristiansand i sør til Tromsø i nord, og har over 200 engasjerte bemanningskonsulenter - lokalt, regionalt og nasjonalt. Som eksperten i et arbeidsmarked i endring, hjelper vi deg å finne den rette jobben til deg.


Manpower leverer rett kompetanse raskt og effektivtVi er effektive
Når behovet for å ansette oppstår, må det ofte løses raskt og prosessen må gå riktig for seg fra start. Som Norges største bemanningsbyrå har vi en stor kandidatbase, mange dyktige medarbeidere og velprøvde prosesser som gjør at vi raskt kan finne riktig kompetanse for din virksomhet.

Manpower er revidert arbeidsgiver, et av verdens mest etiske selskaper og Norges største bemanningsbyråVi er trygge
Vår erfaring, størrelse og velprøvde prosesser gjør at vi holder det vi lover. Og overstiger ofte forventningene. Enten det er for å finne en kandidat med spesifikk kompetanse eller 50 nye ansatte til et callsenter. Vår økonomiske stabilitet betyr også at du kan stole på at vi er der for deg, uavhengig av konjunkturene.