Traineeprogram - sertifisert kjøttskjærer

Traineeprogrammet har en varighet på 12 måneder der vi tilbyr en 100% fast stilling i Manpower, samtidig som du utdanner deg til kjøttskjærer. En kjøttskjærer tar over der slakteren har avsluttet sitt arbeid, og skjærer kjøttet til ferdige råvarer for videre produksjon eller salg som fileter, biffer og andre kjøttstykker. Etter endt program er du ferdig sertifisert kjøttskjærer og har gode muligheter for fast ansettelse hos Nortura, hvor du kan jobbe videre mot å ta fagbrev som kjøttskjærer.

Flott karrieremulighet hos Nortura, en av Norges største matprodusenter.

Som trainee hos Nortura får du jobbe i et godt og trygt arbeidsmiljø. Nortura er en av Norges største arbeidsplasser og bygger nå fremtidens matindustri med moderniserte produksjonsprosesser og ny teknologi.

Les mer om Manpower Academy og søk i dag!

Til Manpower Academy i samarbeid med Nortura søker vi deg som har lyst på en ny og spennende karriere innen produksjon av mat for den norske befolkningen. Les mer om traineeprogrammet og søk på denne unike karrieremuligheten i dag.

Om Nortura

Nortura er bondens eget selskap og er en av de største matvareprodusentene i Norge. De har som formål å legge til rette for egg og kjøttproduksjon i hele Norge. Som bonden selv er de opptatt av at maten produseres med omtanke for neste generasjon, med basis i det norske arealgrunnlaget, og på naturens premisser.

Nortura er i endring og sammen med sine 5 000 ansatte og 17 300 eiere bygger de nå fremtidens egg og kjøttsamvirke til beste for by, bygd og morgendagens forbrukere. Nortura omsetter årlig for om lag 25 milliarder kroner.

Les mer om Nortura her.

Om Manpower

Helt siden 1965 har vi i Manpower arbeidet for å få mennesker ut i arbeidslivet. Vi er Norges største bemanningsbyrå og skaffer årlig 16 000 jobb, både som vikar og i fast stilling. Jobbsøkere velger oss fordi vi gir dem flere jobber å velge blant. Vi har systemer som tar vare på den enkelte og som gjør det mulig å utvikle seg. Bli en av oss. Da kan du komme lenger.

Når du er en del av traineeprogrammet vil du være 100% ansatt i Manpower.
Les mer om hvordan det er å jobbe i Manpower.

Få en utdannelse mens du jobber

Unik karrieremulighet i en givende, lærerik og fysisk jobb hos en av Norges største arbeidsplasser.

KJøttskjærer Nortura00:01:01Manpower Academy

Hvor vil du ta ditt neste skritt?

Manpower gir deg mange muligheter - enten du står ved starten av en karriere eller ønsker en ny!

Se flere ledige stillinger innen alle fagområder