Nå dine karrieremål med MyPath

MyPath er vårt karriereprogram med fokus på personlig utvikling og fremtidige karrierevalg. Vi setter dine karrieremål i fokus og du får løpende oppfølging av din egen karriereveileder.

Kontakt oss
Caroline Manpower

Bygg din karriere sammen med oss

Mypath er et karriereprogram som tilbys til et utvalg av våre medarbeidere hvor vi ser et ønske og en motivasjon om å bygge og videreutvikle en karriere gjennom oss i Manpower. Programmet fokuserer på hvordan vi sammen kan oppnå dine karrieremål ved hjelp av jevnlige kartleggingsmøter og utviklingsmuligheter. Vårt fokus er din karriereutvikling og at du får de mulighetene, kompetansen og utfordringene som gjør at du når dine mål.

Din vei til drømmejobben

Vi hjelper deg videre i din karriere slik at du når dine mål.

Egen karriereveileder

Gjennom MyPath får du din egen karriereveileder. Vedkommende har lang erfaring innen rekruttering og kjenner arbeidsmarkedet svært godt, og vil være en nyttig sparringspartner for deg. Løpende tilbakemeldinger er en viktig del av programmet. Vedkommende vil være en viktig sparringspartner for deg og bistå deg med å utvikle deg på fokusområdene dere sammen har satt. Sammen legger dere en plan for videre utvikling og hva som bør være neste steg i din karriere.

Kurs og e-læring

Gjennom MyPath får du tilgang til vår e-læringsportal PowerYOU med flere tusen kurs. Kursene dekker en rekke emner som blant annet Word eller Excel. Du kan også lære mer om for eksempel kommunikasjon og problemløsning eller fordype deg i de de mest etterspurte programmeringsspråkene som SQL, JAVA og C#. Du finner også sertifiseringskurs innen prosjektledelse, HR eller datahåndtering for å nevne noen. Slik ruster vi deg på vei mot drømmejobben. Jo mer du kan, desto mer attraktiv er du på arbeidsmarkedet.

Relevant arbeidserfaring

Manpower er Norges størst bemanningsbyrå og jobber sammen med over 2000 kunder i hele Norge. Sammen med deg finner vi relevante jobboppdrag som passer din kompetanse og dine karrieremål. Målet er at du over tid skal få mulighet til å bygge din karriere sammen med oss.

Manpower gav oss muligheten

Hver dag har vi 5000 mennesker i jobb hos oppdragsgiverne våre. Elin og Hilde fikk muligheten til å finne sin karrierevei.

Jente snakker om MyPath00:01:14Elins historie
dame snakker00:01:17Hildes historie

Finn din neste jobb

Manpower gir deg mange muligheter - enten du står ved starten av en karriere eller ønsker en ny!

Se våre ledige stillinger