Ledige stillinger Oslo

Er du nylig utdannet eller på jakt etter et karriereskifte? Hos Manpower finner du et bredt utvalg av ledige stillinger i Oslo.

Manpower er et av Norges ledende bemanningsbyråer og har lang erfaring med å hjelpe folk ut i arbeid. På våre hjemmesider kan du enkelt finne frem til ledige stillinger i Oslo. 

Søknad og CV

Når man skal søke ny jobb, må man starte med å se på CV-en. Det er viktig at denne er oversiktlig og tydelig, slik at de som skal lese gjennom den enkelt kan finne punktene som er relevante for dem. Sørg for at det ikke er noen hull i tidslinjen og pass på at de arbeidserfaringer du fører opp faktisk har relevans for jobben du søker på. Mal på en god Cv kan du enkelt finne på nett. 

Når det gjelder søknaden bør denne tilpasses stillingen du søker på. Også her finnes det flere maler for oppsett på nett. Formålet med en søknadstekst er å vekke interesse samt svare på spørsmålene som bedriften stiller i utlysningen. Forklar hvorfor du er motivert for jobben og hvilke tidligere erfaringer som den nye arbeidsplassen kan dra nytte av. Språket i søknaden bør tilpasses stillingen du søker. Er det en jobb som krever høy utdannelse og lang arbeidserfaring, bør teksten være lengre enn hvis du søker en jobb for nyutdannede. 

Ledige stillinger i Oslo på nett

I dag lyses de fleste stillinger ut på nett gjennom ulike søkeportaler. For mange er dette også det mest naturlige stedet å starte jobbjakten. Gjennom jobbsøkerportalene kan du enkelt få oversikt over aktuelle ledige stillinger i Oslo.

Har du sett deg ut en bedrift du ønsker å jobbe i, kan det være lurt å besøke hjemmesidene deres først. Mange bedrifter lyser kun ut ledige stillinger i Oslo på egne sider. Finner du ingen ledige stillinger på hjemmesiden, er det ingenting i veien for å kontakte bedriftens kontaktperson eller personalansvarlig direkte. Da kan du høre om det finnes eventuelle jobbmuligheter og samtidig vise interesse for bedriften. Det er også mulig å sende inn en åpen søknad direkte til bedriften.

Blant nettstedene som utlyser ledige stillinger i Oslo finner du:

www.manpower.no

www.experis.no  - konsulentoppdrag innen IT, ingeniørfag og økonomi.

Ledige stillinger hos Manpower

Du finner alle våre ledige stillinger på www.manpower.no. Vi anbefaler at man er proaktiv og søker på stillinger som er av interesse. Vi bistår deg med å finne ledige stillinger i Oslo som passer dine ønsker og erfaringer. Takket være vår lange erfaring innen bemanning kan vi dele kunnskap og råd som hjelper deg på veien mot din drømmejobb.

Å være ansatt gjennom Manpower gir deg trygghet og fleksibilitet. For oss er det viktig at du trives i jobben og får muligheten til å gjøre en god jobb. Derfor setter vi strenge krav til at vi jobber på en etisk forsvarlig måte. Blant våre mange ledige stillinger i Oslo finner du også oppdrag som passer din arbeidskapasitet. Uavhengig av om du vil jobbe heltid eller deltid, finner du alltid mange spennende oppdrag hos oss som passer dine behov. Hos oss får du også mulighet til å prøve deg i ulike roller, slik at du kan bygge relevant arbeidserfaring og kompetanse.

Ledige stillinger i Oslo

Manpower har mange spennende og utfordrende ledige stillinger i Oslo. Som det største bemanningsbyrået i Norge, kan Manpower tilby deg flere ledige stillinger i Oslo enn noe annet vikar- og bemanningsbyrå i Norge.

I dag er bemanningsaktiviteten stor og vårt fokus ligger på å finne riktige og kvalifiserte arbeidstakere til våre ledige stillinger innen alle bransjer. Hos Manpower veileder vi deg til å finne ledige stillinger i Oslo som passer din bakgrunn, både innen offentlig og privat sektor. Sammen hjelper vi deg å finne en jobb som er skreddersydd for deg.

Vi leverer bemanning på alle nivåer innenfor alle bransjer og fagområder. Hver dag går så mye som 6000 medarbeidere på jobb hos våre kunder, og vi står klare til å finne ledige stillinger i Oslo som passer dine kvalifikasjoner.

Ta kontakt med Manpower Oslo, så hjelper vi deg med å finne passende ledige stillinger i Oslo.

Ledige stillinger i utlandet

Stadig flere sikter seg inn på en internasjonal karriere. I dag er arbeidslivet i stor grad globalisert og det er ikke lenger like klare landegrenser som det var tidligere. Manpower har et nettverk av over 4000 kontorer fordelt på 82 forskjellige land over hele verden. Det er med andre ord fullt mulig å finne ledige stillinger i Oslo som gir deg et springbrett videre til en internasjonal yrkeskarriere. 

Å jobbe i utlandet gir deg en unik mulighet til å styrke karrieren, utvide nettverket ditt og møte nye spennende kulturer. En internasjonal karriere vil også gi deg utfordringer og kunnskaper du ellers kanskje ikke ville fått muligheten til. Våre kunder er både små og store bedrifter og organisasjoner. I tillegg til ledige stillinger i Oslo, leverer Manpower bemanning innenfor alle bransjer og fagområder, også i utlandet.

Ledige stillinger innen helse

Ser du etter ledige stillinger i Oslo innen helse? Manpower Helse er leverandør til sykehusene og har i dag stor etterspørsel fra flere kommuner. Gjennom oss får du fleksible jobbmuligheter og ordnede arbeidsforhold, både innen privat og offentlig sektor.

Blant våre ledige stillinger i Oslo finner du varierte oppdrag innen helse. Vi bemanner alt fra helsefagarbeidere, sykepleiere og spesialsykepleiere til fysioterapeut, vernepleier og bioingeniør. Videre tilbyr vi også spennende oppdrag innen merkantil helse som helsesekretær, tannlegesekretær og kundekonsulent innen helseforsikring.

Ledige stillinger innen bygg og anlegg

Dette er en sektor av arbeidsmarkedet som i dag sårt trenger kvalifisert arbeidskraft. Er du på jakt etter ledige stillinger i Oslo på dette fagfeltet, har du altså store muligheter til å finne et oppdrag som passer deg. Workshop Bemanning er et datterselskap av Manpower og Norges ledende bemanningsspesialist innen bygg- og anleggsbransjen. Selskapet har i dag over 500 håndverkere i arbeid og antallet vokser enda. 

Manpower Framnæs er et av Norges største selskaper på bemanning innen mekanisk contracting tjenester on- og offshore. Vi har mange spennende ledige stillinger i Oslo for fagpersonell med høy kompetanse innenfor fagfelt til mekanisk- og petroleumsindustri, både on- og offshore.

Ledige stillinger innen IT

Manpower er hele tiden på jakt etter flinke folk innen IT. Er du en av de som ønsker nye utfordringer eller vil bygge videre på kompetansen din, har vi mange ledige stillinger i Oslo du kan velge mellom. Gjennom oss får du mulighet til å jobbe hos alt fra små, lokale bedrifter til store globale konserner som er ledende innen teknologi. Våre ledige stillinger i Oslo inkluderer en rekke oppdrag innen brukerstøtte og teknisk IT-support.

Vårt søsterselskap Experis, er Norges største rekrutterings- og konsulentselskap innen områder som IT, ingeniørfag og økonomi, med over 500 konsulenter på laget. De er stadig på jakt etter dyktige kandidater med IT-kompetanse.

Ledige stillinger innen kontor og administrasjon

Manpower bemanner også en rekke ledige stillinger i Oslo innen kontor og administrasjon. Denne typen arbeid er avgjørende for å sikre bedriften optimal drift. Vi hjelper deg med å finne en stilling som passer dine behov, enten du har lang erfaring eller er nyutdannet.

Innen kontor og administrasjon vil det legges vekt på egenskaper som strukturert og effektiv, samtidig som du har evnen til å holde på med flere ting samtidig. Enten du ønsker fast eller midlertidig ansettelse, har vi et variert utvalg ledige stillinger i Oslo. Vi er særlig på utkikk etter kompetanse innen administrative dataprogrammer og verktøy, prosjektarbeid, økonomi, ledelse, arkiv, resepsjon og post.

Ledige stillinger innen logistikk

Er du i stedet på utkikk etter ledige stillinger innen logistikk? Også her har Manpower mange spennende oppdrag hos de aller fleste av aktørene innen bransjen. Vi kan tilby deg både jobb ved siden av studiene eller en karriere innen logistikk. Oppdragene våre er varierte og fordelt på de fleste stillingsnivåer. 

Vi har ledige stillinger i Oslo som produksjonsmedarbeider, lagermedarbeider, truckfører, logistikkmedarbeider, sjåfør, logistikksjef, speditør, vaktmester, fortoller og ordrebehandler.

Ledige stillinger innen bank, finans og forsikring

Manpower har flere ledige stillinger innen bank-, finans- og forsikringsbransjen. Utfordringen for denne sektoren er å tiltrekke, utvikle og beholde dyktige medarbeidere over tid. Vi har med andre ord flere ledige stillinger i Oslo innen denne bransjen.

Vi har behov for kompetanse innen regnskap og økonomi, handelsfinansiering, betalingsformidling og informasjon, inkasso, saksbehandling innenfor liv- og skadeforsikring, markedsføring, kontorstøtte, dagligbank og kundesenter. Dette er bare noen av våre ledige stillinger i Oslo.

Om Manpower

Manpower har vært ledende innen bemanningsløsninger og rekruttering siden 1964. På disse femti årene har vi hjulpet tusenvis av kandidater med ledige stillinger i Oslo. Flesteparten av disse har også fått hevet kompetansen og videre nådd ytterligere mål for karrieren.

I dag består ManpowerGroup av Manpower, Experis, ManpowerGroup Solutions og Right Management. Da Manpower først startet var det med fokus på ledige stillinger i Oslo. Siden har bemanningsbyrået etablert seg i flere byer, som Trondheim og Drammen. I dag har Manpower kontorer fra Kristiansand i sør til Tromsø i nord, rundt 20.000 medarbeidere utleid årlig og 4000 rekrutteres til faste stillinger. Omsetningen er på rundt tre milliarder.