Lyst på en mulighet hvor du kombinerer studier på Høyskolen Kristiania med fast jobb?

Manpower Academy er en unik mulighet for deg som ønsker en karriere innen salg og service. Manpower er Norges største bemanningsbyrå og vi har hver dag 6000 medarbeidere på jobb. Vi tilbyr nå program som kombinerer studier på Høyskolen Kristiania med arbeidspraksis hos en av våre kunder - og vi garanterer fast jobb. Programmet gir deg kompetansen som arbeidsmarkedet etterspør og en kickstart på din salgskarriere.

Ønsker du å studere på en av de mest ettertraktede høyskolene i Norge? Brenner du for bistand og har et ønske om å hjelpe barn verden over? Da kan dette være en unik mulighet for deg!

Ved siden av studier på Høyskolen Kristiania vil du arbeide med salg og bistand hos SOS-Barnebyer. Programmet varer i 18 måneder og er lagt opp på en slik måte at du kombinerer studier med jobb hos SOS- barnebyer. Studiet dekkes av Manpower og består av 4 forskjellige bacheloremner innen salg. Du følger studiet på nett og deltar på totalt 16 heldagssamlinger i løpet av 2 semestre. Etter å ha gjennomført studiene fortsetter du i fast jobb for Manpower eller en av våre kunder.

For at du skal lykkes vil du få oppfølging av en dedikert karrierecoach fra Manpower som bistår deg med å gjennomføre programmet på en god måte. Du kan lese mer om studieprogrammet her: detaljert studieprogram 

Søknadsfrist snarest og fortløpende opptak. 

Du får:

  • Fast lønn og provisjon
  • Dekket studieavgift og eksamensavgift på Høyskolen Kristiania samt utgifter til bøker
  • Et springbrett til å fullføre et bachelorstudium på et senere tidspunkt. Alle emnene inngår i et eller flere Bachelorstudier på Høyskolen Kristiania og gir 30 studiepoeng.
  • Gode karrieremuligheter hos SOS- Barnebyer
  • Ruter månedskort

Arbeidsoppgaver:

  • Innsamlingsarbeid og dørsalg i boligfelt
  • Salgsansvarlig i ditt eget område og oppfølgingssamtaler over telefon
  • Viktig rolle i kampanjer, aksjoner og arrangementer knyttet til innsamling

Kvalifikasjoner:

  • Generell studiekompetanse
  • Høy muntlig og skriftlig kommunikasjonsevne (Norsk / Engelsk)

Om SOS-Barnebyer
SOS-barnebyer er en humanitær organisasjon som jobber for at barn skal vokse opp med god omsorg i en familie. Målgruppen er barn som har mistet eller lever med stor risiko for å miste omsorg fra familien sin. 

Har du spørsmål?
Kontakt Mathilde Østensen på tlf. +47 40 60 66 03 eller e-post mathilde.ostensen@manpower.no

Ikke la denne muligheten gå fra deg! Klikk på linken nedenfor og fyll ut skjemaet, så tar vi kontakt med deg.