Lyst på en karriere innen oppvekst?

Manpower Academy hjelper deg på veien mot å bli barne- og ungdomsarbeider. Våre programmer legger til rette for relevant jobb i kombinasjon med utdanning. Dette vil være en interessant mulighet for deg som allerede har praktisk erfaring fra barnehage og som ønsker å bygge på med formell kompetanse.

Underveis i programmet vil du studere spennende høyskolefag og få studiepoeng samtidig som du opparbeider deg relevant arbeidspraksis hos en av Manpowers samarbeidspartnere. Studieprogresjonen vil være tilpasset jobbhverdagen og er i hovedsak nettbasert.

Du vil underveis i programmet bli fulgt opp av en coach og veileder, som støtter og hjelper under utdanningsløpet. Programmet gir deg praktisk og teoretisk kompetanse, og tar deg ett skritt videre på vei mot et fagbrev som barne- og ungdomsarbeider.

Har du lyst på denne muligheten?

Academy hos våre samarbeidspartnere vil ha løpende oppstart. Vis interesse ved å registrere din kontaktinformasjon nedenfor og følg med på stillingsannonser som fortløpende vil publiseres på denne siden.