Kompetanseutvikling

Som medarbeider i Manpower får du gode muligheter til å utvikle kompetansen din.

Kunnskap er ferskvare. Skal man henge med må man ha faglig påfyll. Et arbeidsliv i konstant endring gjør kompetanseutvikling og oppdatert kunnskap stadig viktigere. Faglig påfyll kan gi deg et fortrinn i kampen om nye og spennende karrieremuligheter. Videreutdanning styrker dine fremtidige karrieremuligheter og reduserer risikoen for å bli "faglig forbigått" av yngre arbeidstakere. 

I stillingskampen er kompetansen og erfaringen din avgjørende. Å sørge for å holde kunnskapen din oppdatert sender arbeidsgivere et signal om at du er en engasjert, dedikert og verdifull arbeidstaker.

Enten du ønsker å prøve en ny karriereretning eller å øke kunnskapen din innenfor ditt kompetanseområde, er videreutdanning gull verdt.

Gjennom powerYou og vår kompetanseportal får du tilgang på kurs som hever kompetansen din.

powerYou

I powerYOU finner du mer enn 4500 internettbaserte kurs og treninger. Det er kostnadsfritt for deg å benytte deg av disse treningene.

powerYOU gir deg tilgang til en omfattende samling nettkurs, pensumbøker, mentorordninger og testeksamener, slik at du har mulighet til å videreutvikle deg og motta bekreftelse på beståtte sertifiseringer. powerYOU nettløsning sørger for at du har ubegrenset tilgang uansett hvor eller når de er beleilig for deg å bruke.

powerYOU gir deg tilgang til flere tusen forskjellige nettkurs, og komplett informasjon om prosessen som kreves for å motta bekreftelse på bestått kurs.

Med powerYOU kan du ta kursene på det tidspunktet som passer best for deg, og mulighet for å ta deler av kursene flere ganger, om det er deler av pensumet du er usikker på. Systemet “husker” hvor langt du har kommet når du har inne, slik at du enkelt kan fortsette der du slapp neste gang du logger deg på.

Det er også mulig å laste ned kursmaterialet og lese det offline. De fleste kursene har to timers varighet og er bygget opp ved hjelp av ulike moduler, slik at du før du begynner kan teste hvilke kunnskapsmoduler du bør fokusere på. På denne måten slipper du å bruke tid på de delene du allerede har kunnskap om.

For å forsikre deg om at du gjennomfører, i en ellers travel hverdag, kan du lage en utdannelsesplan. Da sender systemet deg en påminnelse, dersom du ikke overholder denne planen. Sertifiseringstestene, som er knyttet til hver modul, gir deg mulighet til å teste kunnskapen din, før du investerer tid og penger i den endelige sertifiseringstesten.

 

Ønsker du å videreutvikle deg innen ulike områder slik som salg, lederskap, prosjekt, IT eller kundeservice?
Få tilgang på kursene ved å registrere deg via denne linken >
Du får da få tilgang til powerYOU i 90 dager.