Din ansettelse

Hva passer best for deg?

Manpower gir deg frihet til å velge hvor mye og for hvem du vil jobbe. Fast. Vikariat. Heltid. Deltid. Fleksitid. Rotasjon.

Fast. Vikariat. Heltid. Deltid. Fleksitid. Rotasjon. Å jobbe via Manpower har mange fordeler. Enten du er nyutdannet og ønsker erfaring eller har familie og behov for en fleksibel hverdag: vi hjelper deg å finne en ideell løsning. 

Gjennom Manpower får du friheten til å jobbe slik det passer deg og din livssituasjon best. Uansett hvilke tidsmessige, eller andre, utfordringer du måtte ha har vi en løsning som gjør din arbeidshverdag tilfredsstillende. Som vikar hos oss kan du selv bestemme når og hvor du vil arbeide. Dette innebærer stor grad av frihet og vi har som regel alltid en en jobb klar til deg. 

Hos oss velger du selv hvor mye og for hvem du vil jobbe. Du får mulighet til å bli kjent med en rekke ulike arbeidsplasser og miljøer, gjennom korte eller lengre oppdrag. Som medarbeider hos oss blir du ansatt i Manpower og mottar lønn, feriepenger og liknende fra oss. Du har full frihet til å velge blant de oppdragene vi i samarbeid med våre kunder tilbyr deg. Gjennom ulike oppdrag får du også mulighet til å opparbeide deg solid og allsidig erfaring. 

Ta kontakt med din konsulent og ta en prat om hva som passer deg og din hverdag best, enten det er en ekstrajobb, deltidsarbeid, ettermiddags-, kvelds- eller nattjobbing. Hos oss får du nye utfordringer og arbeidsoppgaver som øker kompetansen din. Dette vil igjen gi deg nye muligheter på arbeidsmarkedet senere.