Jobb i Manpower

En inkluderende og variert arbeidsplass.

Ved hjelp av personlig oppfølging, veiledning og profesjonelle testverktøy hjelper Manpower deg å finne den perfekte stillingen. Uavhengig av om du er ufaglært eller universitetsutdannet, erfaren eller nybegynner; vi har behov for deg!

Manpower formidler jobber innen de fleste bransjer og organisasjoner over hele landet. For deg som arbeidstaker betyr det et hav av muligheter.

Når vi ansetter nye medarbeidere er vårt hovedfokus på kvalifikasjoner og egnethet for den aktuelle stillingen. Om du er ufaglært eller universitetsutdannet, om du er erfaren eller nybegynner, vi har behov for deg. De oppdragene vi finner aktuelle for deg krever den typen kompetanse du har – og akkurat den. Det viktigste for oss er at du skal trives og har mulighet til å utvikle deg i jobben.

Vårt mål er å finne rett person til rett arbeidsplass. Derfor gir vi personlig oppfølging og veiledning. Med profesjonelle testverktøy kartlegger vi dine ferdigheter og identifiserer hva du er god i. Du vil erfare at du kan mye mer enn du hadde trodd!

Å jobbe gjennom Manpower gir deg flere fordeler. Vi samarbeider med flere store, attraktive bedrifter og organisasjoner, noe som gir deg mulighet til å skaffe deg verdifull arbeidserfaring og et bredt kontaktnettverk innenfor flere av Norges største bedrifter. Ta kontakt med oss, så finner vi den jobben som passer perfekt for deg og dine ambisjoner!