Vi søker vikarer til Coop Norge!

Vi søker vikarer til Coop Norge på forskjellige lokasjoner og innen flere forskjellige fagområder – en UNIK mulighet for deg som ønsker å skaffe deg relevant erfaring innen dagligvaremarkedet!

Som medarbeider hos Coop vil du bli en del av et sosialt og inkluderende arbeidsmiljø, du vil jobbe med spennende og utviklende arbeidsoppgaver innen bl.a. lager/logistikk, butikk, produksjon eller administrasjon, og du er sikret god lønn.

Alle Manpowers medarbeidere hos Coop går gjennom en grundig og betalt opplæringsperiode. Fokuset på HMS og sikkerhet er høyt, og vi sikrer tett oppfølging av alle våre vikarer. Som vikar hos Coop blir du en del av en arbeidsplass med et godt omdømme og gode utviklingsmuligheter.

Coop – kundenes egen handelsaktør
Coop er en av Norges største handelsaktører med mer enn 1250 dagligvarebutikker og 110 byggevarehus over hele landet. Coop eies av mer enn 1,8 millioner kunder gjennom deres medlemskap i ett av 73 samvirkelag. Samvirkelagene eier fellesorganisasjonen Coop Norge SA, som har ansvar for Coops felles innkjøp, grossist og logistikkvirksomhet, kjedeadministrasjon, merkevarebygging og medlemsprogram. For ytterligere informasjon om Coop i Norge se www.coop.no.

Nedenfor finner du en oversikt over ledige stillinger hos Coop Norge.