UTDANNELSE + MANPOWER = JOBB

Hanne Berg jobbet med kundebehandling og service hos Vinmonopolet, Skatteetaten og Motek. Nå har hun flyttet til Kroatia og jobber som oversetter.

  • Master i europeisk språk - bosnisk/kroatisk/serbisk språk og litteratur ved Det Humanistiske Fakultet, UiO.

Hanne Berg

BAKGRUNNEN FOR MITT STUDIEVALG

Jeg har vel ikke noen god forklaring på hvorfor jeg valgte å studere akkurat bosnisk/kroatisk og serbisk språk. Jeg følte bare at dette var noe jeg ønsket å gjøre og at jeg ville utvide horisonten min samt gjøre noe nytt.

Jeg hadde også et sterkt ønske om akkurat mitt studie for endelig å lære kroatisk, så det var vel det man kan kalle et hjertevalg.

MIN JOBB I DAG

Den siste arbeidsplassen jeg hadde var hos Motek hvor jeg jobbet med kundeservice. Jeg har også jobbet hos Skatteetaten som teamleder i registreringsenheten og på kundesenteret til Vinmonopolet. På Skatteetaten var jeg innleid i forbindelse med at de har økt arbeidsmengde på begynnelsen av året, fordi alle selvangivelser blir sendt ut på våren. Det å jobbe som teamleder var både nytt og en interessant erfaring å ta med seg videre. På Vinmonopolet fikk jeg erfaring med kundebehandling og ordremottak i en stressende, men spennende førjulstid. I perioden jeg har jobbet gjennom Manpower har jeg tilegnet meg variert erfaring, blitt kjent med forskjellige typer arbeidsplasser og arbeidsoppgaver.

HVA ER BRA VED Å JOBBE VIA MANPOWER?

Det som er bra når man jobber via Manpower er at man får muligheten til å teste ut forskjellige arbeidsplasser og oppgaver, samt få arbeide i store og etablerte firmaer. Firmanavnene jeg har jobbet for tror jeg selv gir et godt inntrykk på en CV.

MANPOWERS KOMMENTAR

Hanne hadde noen års arbeidserfaring samt en master i europeisk språk da vi kom i kontakt på Karrieresenteret på UiO. Hun fremstod målbevisst, selvstendig og imøtekommende. Hanne hadde en ydmyk tilnærming til oppstarten i arbeidslivet. Da vi fikk inn en stilling som etterspurte kandidater med gode kommunikasjonsevner, høy grad av serviceinnstilling og nøyaktighet, så var ikke valget vanskelig. Siden vi begynte å samarbeide med Hanne har hun jobbet for flere av våre store og velkjente kunder, deriblant Vinmonopolet og Skatteetaten. Hun har blant annet tilegnet seg spesialkompetanse innen SAP.

 
Kontakt:
Ina Hjetland, Recruitment Manager
[email protected]