Trygghet

Vi tar ansvar for deg.

For oss i Manpower er det viktigste at du som ansatt trives og gjør en god jobb. Som din arbeidsgiver tar vi hånd om alt det praktiske.

Vi er ikke alene om å formidle arbeidskraft. Men vi i Manpower formidler flere jobber enn de fleste av våre konkurrenter. Derfor stilles det også ekstra høye krav til at vi jobber på en etisk forsvarlig måte. Hver dag skal vi leve opp til en høy standard, både for deg og for alle andre som arbeider gjennom Manpower. 

At vi lykkes, har vi blant annet fått bekreftet ved å bli kåret til et av verdens mest etiske selskap tolv år på rad. Uansett hvor du jobber, fungerer vi i Manpower som din arbeidsgiver og vi tar hånd om alt det praktiske. Vi betaler lønnen din, sørger for feriepenger, sykepenger og forsikring. Trivsel er viktig. Fornøyde arbeidstakere gjør en bedre jobb og bidrar i større grad til at både en selv og bedriften man jobber for oppnår gode resulater. For oss er det viktigste at du trives og gjør en god jobb.

Vi hjelper deg å finne en jobb du vil trives i og mestre. Ta kontakt med oss, så finner vi sammen ut hva som er det riktige karrieresteget for deg.