Manpower - offisiell leverandør av bemanningsløsninger til VM i Skiskyting i Holmenkollen 2016

Bli med på vinterens største idrettsfest!

3. – 13. mars 2016 går VM i skiskyting av stabelen i Holmenkollen. 200.000 publikummere, 1300 frivillige og 350 utøvere fra 40 nasjoner skal sammen lage vinterens største idrettsfest.


Vinterens høydepunkt

VM i Oslo er årets store mål for internasjonale stjerner som Martin Fourcade, Emil Hegle Svendsen, Tiril Eckhoff og Kaisa Mäkäräinen. I anledning mesterskapet utvides publikumskapasiteten i nasjonalanlegget til 25.000 per øvelse.

– Alle som vil gjenoppleve den fantastiske VM-følelsen i Holmenkollen bør ta turen til nasjonalanlegget i mars. Det blir idrettsfest for hele Norge, sier Per Bergerud, administrerende direktør i Skiskytter-VM 2016 AS.
Skiskytter-VM byr på elleve nervepirrende øvelser fordelt på åtte konkurransedager. Det bygges tribuneplass til totalt 200.000 tilskuere for hele mesterskapet.

Idrettsfest i «Kollen» og sentrum
I tillegg til at det blir fartsfylte og nervepirrende konkurranser i Holmenkollen vil det også være masse aktivitet i Oslo sentrum i VM-perioden.
– Det blir storslått åpningsfest 2. mars og medaljeseremonier hver kveld det har vært øvelse. Dette vil være gratis for publikum. I tillegg blir det barneaktiviter i Spikersuppa, med mini-skiskytteranlegg, handlegate og publikummere i lystig lag, sier Bergerud.
Avslutningsseremonien arrangeres i Holmenkollen siste konkurransedag, 13. mars. Holmenkollen var også arrangør for VM i skiskyting i 1986 og 2000.

Farvel til kongen?
Selv om man aldri skal si aldri, er det liten tvil om at VM i Oslo blir Ole Einar Bjørndalens siste på hjemmebane. 41-åringen fra Simostranda nærmer seg slutten av karrieren, men som han viste i Sotsji, betyr ikke alderen at han kan avskrives som medaljekandidat.
- Ole Einar er en ringrev og stiller nok meget godt forberedt til VM. Har han dagen skal du ikke se bort fra at det kan bli gull på Ole i Holmenkollen, sier Morten Djupvik, idrettssjef i Norges skiskytterforbund.


Manpower er stolt samarbeidspartner til VM i Skiskyting 2016.
Vi ses i Kollen!

Mer informasjon finner du her:
www.oslo2016.no

 

Følg med på vår Facebookside i januar for spennende konkurranse der du kan vinne billetter til VM!


Bilder: BillyBonkers