Sommerhilsen fra Thor Bendik

En ny sommer ligger foran oss. For de fleste av oss betyr det ferietid. Jeg håper de fleste av dere kan se frem til noen gode dager, hvor dere kan slappe av og kose dere sammen med venner og familie.

Manpower har lagt bak seg et godt halvår. Jeg har lyst til å takke hver enkelt av dere for den gode jobben dere gjør hver eneste dag. Mange av våre kunder ville ikke klart seg uten den kompetente jobben dere gjør hos dem. Uten vikarer stopper Norge!

Det kan være verdt å reflektere litt over at vi som bor i Norge, faktisk er ganske heldige. I et internasjonalt perspektiv med økonomisk krise og høy ungdomsledighet i mange land går AS Norge relativt bra.  Vi tar temperaturen på arbeidsmarkedet hvert kvartal, og norske arbeidsgivere har fortsatt positive forventninger til bemanningen i tredje kvartal. Ni prosent av norske arbeidsgivere forventer å øke antallet ansatte, mens kun tre prosent sier at de forventer at det vil bli færre jobber.

Noe av det mest spennende som har skjedd i Manpower dette halvåret, er oppkjøpet av Workshop Bemanning, et bemanningsselskap som er spesialisert mot elektro og bygg- og anleggsbransjen. Fremtidsutsiktene for denne bransjen er gode – det er mange bygge- og anleggsprosjekter som skal iverksettes, og et stort etterslep på vedlikehold, særlig innen offentlig sektor. Se www.workshop.no for mer informasjon. Oppkjøpet gjør Manpower igjen til det største bemanningsbyrået i Norge. Det betyr større muligheter for deg som medarbeider og også for våre kunder.

Jeg ønsker deg og dine en riktig god sommer, uansett hvor den skal tilbringes.

Hilsen

Thor Bendik