Julehilsen fra Thor Bendik Weider

Nok et år går mot slutten. Jeg vil gjerne benytte denne anledningen til å takke alle dere som står på for Manpowers kunder hver eneste dag. Dere gjør en fantastisk jobb, og mange norske virksomheter ville fått alvorlige problemer med å klare seg uten deres hjelp.

Nok et år går mot slutten.  Jeg vil gjerne benytte denne anledningen til å takke alle dere som står på for Manpowers kunder hver eneste dag. Dere gjør en fantastisk jobb, og mange norske virksomheter ville fått alvorlige problemer med å klare seg uten deres hjelp. 

Når vi gjør opp status for 2013, vil vi se at det er har vært et godt år for Manpower. Noe av det viktigste for oss i året som har gått, er oppkjøpet av bygg- og anleggsspesialisten Workshop Bemanning, som har gjort oss til Norges største bemanningsbyrå. Ikke det at størrelse er det eneste avgjørende, men størrelse betyr at vi har mange kunder og kan tilby mange muligheter til dere som jobber hos oss.

Hvert år måler vi hvordan dere har det gjennom vår medarbeiderengasjementsindeks-undersøkelse, og det er hyggelig å konstatere at skåren har steget fra i fjor.  5000 av dere benyttet anledningen til å si hva dere synes. Vi takker for tilbakemeldingene og lover at vi skal ta svarene dere gir på alvor, og sette inn tiltak for å bli enda bedre.  Detaljene fra undersøkelsen kan dere lese i en annen artikkel i dette nyhetsbrevet.

Vi står foran et nytt år og det er mye som tyder på at 2014 kommer til å bli utfordrende. Våre egne arbeidsmarkeds-undersøkelser sier at norske arbeidsgivere er avventende ved inngangen til det nye året. Det er likevel fortsatt flere virksomheter som skal ansette enn nedbemanne. Likevel er det noen mørke skyer på horisonten. Fallende boligpriser og svakt stigende arbeidsløshet er noen av tegnene som kan tyde på at høykonjunkturen er over for denne gang. Om det blåser opp til uvær eller glir over, er det for tidig å si. Uansett er det behov for seriøse bemanningsbyråer, med fleksible løsninger som kan hjelpe virksomheter i AS Norge med utfordringene de har, uansett hva slags marked de opererer i.

Jeg håper dere alle vil benytte juleferien til å lade batterier og være sammen med familie og venner. Takk for samarbeidet og lykke til i 2014!

Hilsen
Thor Bendik Weider