#delingsdugnad

Vi ønsker å bidra til den felles dugnaden samfunnet vårt står oppe i, og vil gi påfyll av kompetanse til de som står uten jobb. Vi gir derfor alle 60 dagers tilgang til vår interne digitale læringsportal. Vi er stolte av å være med på #delingsdugnad!

Koronakrisen har vist oss hvordan den økonomiske situasjonen, og livsgrunnlaget til mange bedrifter, kan snus på hodet nesten over natten. Krisen har gjort omstilling enda viktigere, både for næringslivet og Norge. I denne omstillingen er kompetanse helt avgjørende. Som Norges største bemannings- og rekrutteringsselskap og spesialist på arbeidsmarkedet, vil vi være med å bidra med kompetansepåfyll i en tid hvor dette er vikigere enn noen sinne.

Gratis 60 dagers tilgang til digital læringsportal

Vi gir deg 60 dagers tilgang til vår kompetanseportal Percipio, levert av Skillsoft. Percipio gir deg 700 ulike læringsveier med blant annet 23.000 bøker og mer enn 8000 microlæringskurs. Du finner kurs og bøker innenfor blant annet temaer som salg/markedsføring, Microsoft Office, kundeservice, IT og ledelse. Du får tilgang til Percipio både via PC, nettbrett og mobil.

Lag konto og aktiver din tilgang her > Percipio

Jobbsøkertips og inspirasjon

Som eksperter på arbeidsmarkedet har vi også andre ressurser som kan være nyttige. Her finner du gode jobbsøkertips og annen inspirasjon fra våre rekrutteringsrådgivere og arbeidsmarkedsspesialister:

Manpowers jobbsøkerskole

Manpowers blogg med råd og tips om jobb og arbeidsliv