Har du lyst til å bli med på Ateas satsning innenfor IT-sikkerhet?

Vi søker Cyber Security Sales Trainees til spennende mulighet hos Atea!

På vegne av Atea, ser vi etter kandidater til vårt Cyber Security Sales Trainee-program, som er en del av Ateas satsning innenfor IT-sikkerhet. I år er programmet en nasjonal satsning, med stillinger i både Trondheim, Bergen, Stavanger og Sandefjord.

Vil du være med på å forme et mer sikkert Norge?
Gjennom stillingen som Cyber Security Sales Trainee hos Atea tilbyr vi et år med salgstrening, et tett oppfølgingsløp av en mentor og individuell coaching for at du skal bygge opp erfaring til å bli en dyktig rådgiver innen IT-sikkerhet. Som rådgiver jobber du med prospektering av kunder, møtebooking og gjennomføring av kundemøter. I møte med Ateas kunder er ditt mål å bli kjent med deres virksomhet, for å kunne tilby riktige produkter og løsninger som passer deres spesifikke behov. Du vil jobbe med rådgivende salg til både eksisterende og nye kunder, hvor god forretningsforståelse og en genuin interesse for å jobbe med mennesker og IT er alfa-omega.

Høres dette spennende ut?
Er du interessert, men ønsker mer informasjon eller har spørsmål, ta kontakt med Julia Marcusson på e-post eller telefon 95 98 79 65.

Ønsker du å søke, klikk på linkene nedenfor og les mer om stillingene.