Spennende mulighet hos et av Norges største selskaper

Som kundeservicemedarbeider hos Telenor får du en unik mulighet til å få arbeidserfaring i et spennende og godt arbeidsmiljø i et av Norges største selskaper. Stillingene er meget fleksible og passer derfor godt til studenter. Det vil bli gitt grundig opplæring og du får betalt fra første time. Som sommervikar hos Telenor må du være innforstått med å jobbe dagtid, kveld og helg i turnusordning gjennom sommeren. Som vikar i Telenor vil du jobbe gjennom Manpower. Manpower er Norges største bemannings- og rekrutteringsselskap, og hver dag har vi 5000 mennesker i jobb hos oppdragsgiverne våre.

God lønn, spennende arbeidsoppgaver og godt arbeidsmiljø

Som sommervikar hos Telenor kundeservice får du god lønn, meget god bonusordning og spennende arbeidsoppgaver innen service, salg og problemløsning i et godt arbeidsmiljø. I tillegg får du arbeidserfaring hos et selskap med en sterk merkevare, noe som gir deg et ekstra pluss på CV-en.

Søk jobb hos Telenor Fornebu

Til Telenors kundesenter på Fornebu søker vi motiverte og læringsvillige sommervikarer som ønsker å gi kunden en god opplevelse gjennom service og salg. Les mer om stillingen som kundeservicemedarbeider hos Telenor her.

Søk jobb hos Telenor Gjøvik

Ønsker du en sommerjobb med spennende arbeidsoppgaver innen service, salg og problemløsning? Les mer om stillingen som kundeservicemedarbeider hos Telenor på Gjøvik her.

Søk jobb hos Telenor Skien

Hos Telenor i Skien har vi to ulike stillingstyper med forskjellige arbeidsområder innen kundeservice. Les mer om stillingen innen kundebehandling og salg her eller stillingen innen reklamasjon og saksbehandling her.

Søk jobb hos Telenor Kristiansand

Hos Telenor i Kristiansand søker vi motiverte og arbeidsvillige sommervikarer til flere kundeservicemedarbeider stillinger. Les mer om stillingen som kundeservicemedarbeider hos Telenor her.

Sommerjobb hos en av Norges sterkeste merkevarer

Bygg din karriere gjennom spennende oppdrag ute hos Manpowers kunder. Vi ønsker å bidra til at du når dine karrieremål.

Hvor vil du ta ditt neste skritt?

Manpower gir deg mange muligheter - enten du står ved starten av en karriere eller ønsker en ny!

Se flere ledige stillinger innen alle fagområder