Sertifisert servicesjåfør gjennom Manpower Transport Academy

Høsten 2021 ble det første Manpower Academy Transport- kullet sertifisert som servicesjåfører i samarbeid med ASKO. Deltakerne fra dette kullet er nå ute i jobb for ASKO. I rollen som servicesjåfør er gode serviceevner minst like viktig som det å være flink bak rattet. ASKO, vår samarbeidspartner, har en tydelig visjon inn i dette prosjektet – å få flere kvalifiserte servicesjåfører ut i arbeidsmarkedet.

Unik mulighet!

Nå viderefører vi årets suksess, og starter opp et nytt kull for 2022. Dette er for deg som kunne tenkt deg en selvstendig og spennende jobb som sjåfør, og som har et øye for god service- og kundebehandling. Vi oppfordrer kvinner til å søke!

Om programmet

Som deltaker i Manpower Transport Academy blir du fastansatt i 100% stilling hos Manpower. Her får du kontinuerlig oppfølging, karriereveiledning og coaching, samt spennende muligheter til å utvikle praktisk og teoretisk kompetanse.

I den første delen av programmet kombinerer du sjåførutdannelse og YSK med arbeid innenfor logistikk. Ved bestått oppkjøring går du ut i praktisk læring hos vår samarbeidspartner ASKO. Her får du jobbe selvstendig som servicesjåfør gjennom sommeren og sette teori ut i praksis, og dermed skaffe deg verdifull arbeidserfaring. Programmet avsluttes med en sertifisering som servicesjåfør i september, og deretter er mulighetene mange - du har uansett en fast stilling i Manpower.

  

Slik vil Transport Academy 2022 gjennomføres:

 • Januar – april – Jobb innenfor logistikk i kombinasjon med sjåførutdannelse
 • Mai – august – Jobb hos ASKOsom sjåfør, t.o.m. 31. august.
 • September – Sertifisering som servicesjåfør og fast jobb i Manpower, med muligheter for fast ansettelse hos ASKO etter det.

 

Som deltaker i Manpower Transport Academy vil du få …

 • Fast jobb i Manpower
 • Førerkort klasse C og som sjåfør Yrkessjåførkompetanse (YSK)
 • Karriereveiledning
 • Sertifisering som godkjent servicesjåfør hos ASKO
  • Praktisk opplæring innen logistikk, transport og service
  • Praktisk arbeidstrening

Hvem ser vi etter?

Vi ser etter deg som viser stor og genuin motivasjon for denne karrieremuligheten. Du trives bak rattet og er opptatt av god service og kundebehandling. For å ta førerkort kl. C må du ha fylt 21 år, og inneha førerkort kl. B – gjerne med noen års kjøring i bagasjen slik at du er trygg på veien. Ikke minst bør du være trygg med kjøring i bystrøk.


Har du lyst på denne muligheten? Søk her

For å bli med i programmet må du søke her:
Manpower Transport Academy, ASKO Øst
Manpower  Transport Academy, ASKO Oslofjord

Oppstart i programmet er allerede 13. desember, og vi kontakter aktuelle kandidater fortløpende, så ikke vent med å sende inn din søknad. Vi oppfordrer kvinner til å søke.

 

Har du spørsmål eller ønsker å vite mer om programmet – ta kontakt med Therese Alneman på e-post eller Lene Berg på e-post.

 

Vi ser frem til å høre fra deg!

Manpower Academy Transport – positivt for bransjen

Årets program har fått mye positiv oppmerksomhet i media, og det er det flere grunner til. Transportbransjen er en bransje som både nå- og i fremtiden vil trenge mye arbeidskraft da det allerede er sjåførmangel. Det er et ønske om å blant annet å jevne ut kjønnsfordelingen i bransjen og få flere kvinner inn i yrket, samtidig som vi vil vise frem at en stilling som yrkessjåfør innebærer mye mere en bare kjøring. Se reportasje fra NRK som tar for seg vårt program. (trykk deg frem til bolk 3. Kvinner til sjåføryrket). 

Manpower Transport Academy 2022