Vi bidrar til kompetanseheving

Kunnskap er ferskvare, skal man henge med i et arbeidsmarked i stadig endring trenger man faglig påfyll. Som medarbeider i ManpowerGroup får man gode muligheter til å utvikle kompetansen sin.

Et arbeidsliv i konstant endring gjør kompetanseutvikling og oppdatert kunnskap stadig viktigere. Faglig påfyll gir arbeidstagere et fortrinn i kampen om nye og spennende karrieremuligheter. Videreutdanning styrker fremtidige karrieremuligheter og reduserer risikoen for å bli "faglig forbigått" av andre arbeidstakere. 

I stillingskampen er kompetanse og erfaring avgjørende. Holder man seg oppdatert gir det et signal til arbeidsgivere om at man er en engasjert, dedikert og verdifull arbeidstaker.

Vi er opptatt av at våre medarbeidere skal ha tilgang på verktøy som kan bidra til egen kompetanseheving. Som medarbeider i ManpowerGroup får man tilgang på 4500 ulike kurs blant annet innen IT, språk og kommunikasjon.

 

Gjennom MyPath™ får arbeidstagere mulighet til å ta ulike tester som sier noe om egne styrker og utviklingspotensial. Her deler vi også nyttig artikler, karriereråd og tips som kan bidra til at man kommer et steg videre i karrieren.

Det er ingen tvil om at læringsvillighet blir viktig for oss alle fremover, og det å være nysgjerrig, ha evnen og viljen til å tilegne seg ny kunnskap vil være et sterkt konkurransefortrinn i fremover.